átjárhatóságin (kontrasztanyagos) ahol nem altatnak ott lekötnek nehogy megmozduljak?
Figyelt kérdés
kedden fekszem be szerdán csinálják és nagyon félek.2009. aug. 9. 23:10
1/9 anonim válasza:
Nekem a vesémet vizsgálták kontrasztanyaggal, és ne aggódj, egyáltalán nem gázos :) Nem is fáj, a legrosszabb az volt, hogy jó hideg volt a kontrasztanyag, szinte éreztem, ahogy szétáramlik bennem :D És nem, nem kötöznek le, semmiféle kínzás nincs :)
2/9 A kérdező kommentje:
mennyire fájdalmas a kontrasztanyagos?és mi fáj pontosan amikor a méh szájat szétfeszítik vagy a kontrasztanyag?
2009. aug. 9. 23:15
3/9 anonim válasza:
Engem nem kötöttek le.Lábakat fel kell emelni,nem túl kellemes a kontrasztanyag beöntés.Figyelemelterelés céljából nézhettem a monitort,láttam ahogy megy a folyadék.
Betolnak valami gépbe.
4/9 anonim válasza:
második válaszoló vagyok,nekem nem vese hanem petevezeték átjárhatósági volt, a vesét nem tudom.
5/9 anonim válasza:
Első vok, közben én is rájöttem hogy a vese valszeg kicsit más, mint a petevezeték, neked valszeg ez utóbbi kell :D
6/9 anonim válasza:
megint én vagyok :)
hát az nem kellemes,mikor "kibélelnek" azzal a fémmel.Az a tágító.A doki kérdezte kérek e tolókocsit,mert lifttel kellett lemenni az átjárhatósági vizsgálatra.Dehogy kértem,már nem fájt,csak addig picit,mig felrakta.utána csak széttett lábakkal jártam,mert zavart hogy belül egy fémszerkezet van.
7/9 A kérdező kommentje:
igen petevezeték átjárhatóságira gondolok.
2009. aug. 9. 23:30
8/9 anonim válasza:
Ne félj, mert nem fáj, csak kellemetlen. És engem sem kötöztek le :) A röntgenbe a lábamon mentem át, miután "feltöltöttek" kontrasztanyaggal. Sőt utána hazavezettem a 30km-re levő városunkba. Szóval ne félj! Miért kell Neked befeküdnöd a kórházba elötte nap?
9/9 anonim válasza:
Szia! Maga a vizsgálat elég kellemetlen, de nekem igazából az este volt maga a pokol. Érdemes a vizsgálat után is bevenni egy fájdalomcsillapítót, este pedig mindenképpen ajánlom. Nem kötnek le, fel kell húznod a lábad, betolnak egy röntgengépbe és úgy engedik beléd az anyagot (előtte a doki a vizsgálóban felteszi a katétert). Nekem azt mondta a doki, hogy nyugodtan vegyek be gyógyszert, hát, nem ártott volna este is megelőznöm vele... Kibírható azért, ne izgulj, csak gyógyszert készíts (bár mindenkinek más tapasztalatai vannak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!