Mi fáj pontosan átjárhatóságin a kontrasztanyag vagy
ahogy katétert feltolják a méhszájon keresztül?
Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 16:34
1/7 anonim válasza:
Nem fáj semmi csak kellemetlen, mikor meg fogja a méhszájt az orvos.Nekem volt a Jánosban csinálták.Igaz utána rosszul lettem lement a vérnyomásom.Meg talán éh gyomorra kellet menni ,de ebben már nem vagyok biztos.Állítólag akkor fáj ha nem átjárható, de az is egy kis feszítő érzés.
2009. aug. 10. 17:14
2/7 anonim válasza:
Nekem az fájt, amikor azzal a csipesszel vagy fogóval (nem tudom mi a konkrét neve) a méhszájat szétnyitották. Olyan érzés volt, mintha egy-egy tűt szúrtak volna bele.
2009. aug. 10. 17:17
3/7 anonim válasza:
nem fáj. egy cseppet se.
remélem elhiszed mert a napokban valaki nyitott meg már ez ügyben topicot itt, kettőt is, leírtuk páran, hogy semmi az egész, ...de ragaszkodott hozzá, hogy neki azt mondták, hogy fáj. majd megnyitott egy újabb topicot. gondolom addig nem nyugszik, amíg valaki le nem írja neki, hogy fáj.:)
pedig tényleg, nem.
inkább kellemetlen. de nekem már egy nőgyógyászati kenetlevétel is az.:) fene szereti, hogy ott fekszik szétterpesztve és dokik kotorásznak benne. kb.ez is ennyire szar.
2009. aug. 10. 19:43
4/7 anonim válasza:
Mivel mindannyian különbözőek vagyunk, így teljesen természetes az, hogy míg valami az egyik embernek fáj, addig a másik szinte meg sem érzi... Hogy valójában fáj-e, majd akkor fogod megtudni pontosan, amikor magad is megtapasztalod.
Remélem minden oké lesz!
2009. aug. 10. 20:07
5/7 A kérdező kommentje:
rem,élem én is. majd irok hogy milett,ma fekszem be de aludni sem tudok.
2009. aug. 11. 00:32
6/7 anonim válasza:
Nekem fájt. És egy barátnőmnek is. Nem pont az, amikor csinálták, hanem utána, este, amikor tisztult ki a cucc. Gondolom, nem fogod már ezt olvasni, csak annak a válaszolónak írtam, aki állítja, hogy nem fáj. Mindenkinek más!!!
2009. aug. 11. 09:50
7/7 A kérdező kommentje:
na túl vagyok rajta és nem fájt inkább feszitő volt nagyon... De közelébe sem megy a menzis görcseimnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!