Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Talán végre sikerült?

Eszter888 kérdése:

Talán végre sikerült?

Figyelt kérdés
Régóta próbálkozunk,általában 28-30 naposok a ciklusok 3-4 napig tartó vérzés ami már az elsö naptól erőteljes.Mensi előtt 1 héttel mindig elkezdődik a mellérzékenység ami mensi előtt 1 nappal megszűnik.10.24-én lett volna esedékes a mikulás de nem volt semmi,másnapra rá 25-én estefele enyhe görcsölgetés még mindig mell érzékenység és rózsaszínes folyás.Mit gondoltok,tapasztalatok?Valakinek kezdődött így a terhessége?
2012. okt. 25. 18:15
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem késett heteket, meg ki is maradt, mégsem volt semmi. ezzel nem elvenni akarom a lelkesedésedet, csak szerintem várj még és majd csináltass egy tesztet.
2012. okt. 25. 18:23
 2/3 Évácska78 válasza:
Szia!Amikor terhes voltam akkor volt nekem így!Késett pár napot és volt néha pici rózsaszínű folyásom,enyhe görcsökkel.Azt hittem hogy megfog jönni,de nem jött meg!Kiderült hogy terhes vagyok!De sajnos 6 hetesen elhalt a magzat és műteni kellet!Nem akarlak elkeseríteni,de a rózsaszín folyás az nem jó jel!Akkor inkább reménykedj hogy megjöjjön!De ha nem jön meg és a teszt pozitív lesz menj minél hamarabb orvoshoz,talán még lehet segíteni!Azért szurkolok hogy ne így legyen!Sok sikert!
2012. okt. 26. 07:59
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a válaszaitokat,sajnálatosan megjött de talán így a következő hónapban sikerül:)

2012. okt. 27. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!