Merhetem azt hinni hogy végre sikerült teherbe esnem újra?
Ez a mai 13.Dpo-s tesztem [link] Holnap ,holnap utánra nem várom.Két nappal ezelőttről egy meg halványabb tesztem is van de azon nem latszik semmi a fényképen(másik teszt volt,esti).
A tüneteim 2 napja egyre erősödő mell fajdalom(mindig szokott lenni),puffadás(pedig nem eszek olyan kajákat), és nagyon éhes vagyok,majd éhen veszek egész nap és bágyadt is vagyok egy kicsit..Es menzesz előtt mindig tombolni szoktam kis hülyeségeken is ki szoktam akadni teljesen,most teljes nyugalom van rajtam,csak izgulok..
Eddig nem volt ,de ma többször is egy kicsit görcsölt a hasam és ez elbizonytalanított nagyon..:( De inkább a petefészkeimnél van a fajdalom ami egy kicsit van aztán elmúlik.
Reménykedhetek meg benne hogy 2 éves próbálkozás után végre összejött? Nem akarom beleélni magamat de akkor is szomorú leszek ha most se sikerült(következő hónap végen van a majd 4honapja vart meddőségi klinikára az időpontunk)..
Köszönöm:)Akkor a kis görcsöléstől nem kell félnem?
és úgy tényleg jobban latszik:P Köszi
Ja és az orvosom meg régebben irt fel két doboz Utrogestant hogy a legközelebbi terhességnél, ha kiderül akkor kezdjem el szedni.De mivel 2 dobozt adott ezért nem tudom hogy elkezdjem vagy csak akkor ha vért észlelek?(mert nem tudom kivel felíratni külföldön a progeszteront..)Ja és másfél éve volt egy vetélésem(nem mutatta akkor ilyen korán csak e nemvárt után 2 héttel)..
Ez clearblue teszt?
Én ennek a keresztesnek nem hinnék, csinálj másikat.
Nekik sokkal jobban látszik a függőleges csík, mégsem voltak terhesek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
És itt is írják, hogy gyakori, hogy hibás, álpozitív.
Drukkolok, hogy sikerüljön, de szerintem másfajta tesztet csinálj, mielőtt beleélnéd magad, nehogy csalódj...
Olcsó drogériás tesztek sokkal megbízhatóbbak, amiken két függőleges csík jelenik meg, ha babát vársz.
Kedves utolsó!Egy másik teszt is pozitív lett(one step ) két nappal ezelőtt estiből,és másnap reggeliből, csak azok meg halványabbak a mainál és gépen nem látszódnak..:)
De írtam is(az egyiket ) De azért köszönöm!Es én sem merem elhinni azért írtam ki a kérdést:P
de amit te linkeltél ö a 11dpo-n csinált a kérdezö meg a 13dikon!!!
Kérdezö szerintem kezd el szedni egyik ismimnek is épp hogy látszot ö is el kezdte szedni és most meg maradt a baba!
5-ös vagyok. Sajnálom. Nem rosszindulatból írtam ám. Csak pont azért, hogy ne csalódj nagyot, mert sokan pórul járnak evvel a teszttel.
Drukkolok, hogy összejöjjön a baba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!