Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Merhetem azt hinni hogy végre...

Merhetem azt hinni hogy végre sikerült teherbe esnem újra?

Figyelt kérdés

Ez a mai 13.Dpo-s tesztem [link] Holnap ,holnap utánra nem várom.Két nappal ezelőttről egy meg halványabb tesztem is van de azon nem latszik semmi a fényképen(másik teszt volt,esti).

A tüneteim 2 napja egyre erősödő mell fajdalom(mindig szokott lenni),puffadás(pedig nem eszek olyan kajákat), és nagyon éhes vagyok,majd éhen veszek egész nap és bágyadt is vagyok egy kicsit..Es menzesz előtt mindig tombolni szoktam kis hülyeségeken is ki szoktam akadni teljesen,most teljes nyugalom van rajtam,csak izgulok..

Eddig nem volt ,de ma többször is egy kicsit görcsölt a hasam és ez elbizonytalanított nagyon..:( De inkább a petefészkeimnél van a fajdalom ami egy kicsit van aztán elmúlik.

Reménykedhetek meg benne hogy 2 éves próbálkozás után végre összejött? Nem akarom beleélni magamat de akkor is szomorú leszek ha most se sikerült(következő hónap végen van a majd 4honapja vart meddőségi klinikára az időpontunk)..

2012. aug. 29. 18:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Semmi gond!En is láttam (utólag) hogy ez ilyen teszt, azért vettem ilyet mert az Egyesült Királyságban ez a leg felkapottabb és legmegbízhatóbbnak van hirdetve..De többet ilyet nem veszek.Ma a hőm nem esett lejjebb, 36.8-nál volt ma is.Semmi görcs nem volt tegnap óta. Es vérzés se jelentkezett..A melleim viszont ha kicsit is megnyomódnak nagyon fájnak!
2012. aug. 31. 13:19
 12/12 A kérdező kommentje:
Az orvosnal ma nem vizsgaltak meg..Elvittem a tesztet es mivel elkezdtem egyszer egy kicsit ma barnazni ezert azt mondtak hogy nem vagyok terhes..Hat ez van..Majd legkozelebb..:) De ha most ilyen kellemesen jon meg es nem keseredk el lehet hogy a szervezetm rendben jott vegre..:)
2012. aug. 31. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!