Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy végre sikerült?

Lehet, hogy végre sikerült?

Figyelt kérdés
Múlt hét péntekre (15.-re) nem vártam és nem is jött. 2 éve volt egy vetélésem, azóta próbálkozunk. Orvosilag mindketten rendben vagyunk, de mégsem jött össze a kistesó. Most alhasi szurkáló fájdalmaim vannak és a melleim is fájnak. Tudom lehetne már tesztelni, de igazából kicsit tartok a kudarctól. Nagyon remélem, hogy baba van a dologban.
2012. jún. 22. 11:14
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
73%
basszus, hogy bírtad ki eddig teszt nélkül? Figyu, 1 hete késik, nyomás tesztelni és kérjük a pozitív tesztképet :)
2012. jún. 22. 11:16
 2/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is irány tesztelni :) Szorítunk !
2012. jún. 22. 11:19
 3/23 edit1979 ***** válasza:
Óriási drukk!!! Várjuk a pozitív képeket. :-)
2012. jún. 22. 11:20
 4/23 anonim ***** válasza:
Igen, irány tesztelni! Szorítok!
2012. jún. 22. 11:21
 5/23 anonim ***** válasza:
Szerintem meglesz! Tesztelj mindenképp!!:)
2012. jún. 22. 11:22
 6/23 anonim ***** válasza:

Tesztelj!!! Mar delutani pisibol is kimutatja, ha vaba van!!!

Szoritok, kepet kerunk a tesztrol, ha pozi :) marpedig ha egy hete kesik....:)))

2012. jún. 22. 11:27
 7/23 anonim ***** válasza:

tesztelj és ÖRÜLJÜNK EGYÜTT!!!!!!!!HAJRÁÁÁÁÁÁ

2 kisfiú anyuja

2012. jún. 22. 11:30
 8/23 anonim ***** válasza:
Á, ez biztos baba, de jó, örülök Nektek :) Majd tényleg dobj egy képet :) És küldd el a pozitív energiákat, mert két hét múlva én is szívesen néznék egy kétcsíkost :)
2012. jún. 22. 11:30
 9/23 anonim ***** válasza:
Én is pont két hét múlva tesztelek és nagyon bízom a 2.csíkban :)
2012. jún. 22. 11:40
 10/23 A kérdező kommentje:

Hú! Ezt megkaptam :) Az a baj, hogy ebben a "nyomorult" faluban" lehet ugyan tesztet kapni, de akkor holnap mindenki erről beszél...

Egyébként nagyon jó, hogy nektek elmondhattam, mert még senkivel sem beszéltem erről. Tartom magam, közben meg majd megőrülök, hogy mi van. Igazatok van tesztelnem kellene valahogy, hogy én is megnyugodjak. Nagyon-nagyon köszönöm a sok biztatást, mindenkinek nagyon drukkolok, és azonnal jelzek, ha van valami fejlemény. Addig is mindenkinek kitartást :)

2012. jún. 22. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!