6 éve próbálkozunk. Eddig még sikertelenül,3éve mérem a hőmet, de ilyet még nem tapasztaltam. Szerintetek sikerült végre?
TSH-d mennyi?? Nálad minden oké?
LH teszt úgy jósol, ha a teszt fokozatosan erősödik, szerintem ha negatív, akkor az nem baba.
De feltétlen hétfőn egy érzékeny HCG tesztet vegyél, és írd meg az eredményt!!!! Drukk!
Ha a ciklus.hu-n vezeted a görbéd akkor a görbe alatt írja hogy ezzel a kinkkel megoszthatod a görbédet(vagy valami ilyesmi)
Arra rákattintasz,átdobja a görbédet egy üres oldalra és fent a linkcímet kimásolod(jobb gomb+másolás) majd itt jobb gomb+beillesztés!
Ha nem ott vezeted akkor csak simán másolás beillesztés a görbédre és elvileg látni fogjuk!:)
Na de a kérdés:
Szóval nekem ez az első próbahónap és nekem is olyan volt pár napja mintha ülnének a méhemen!Tompa nyomó érzés!Nekem még a hüvelyemben is szúrt,bár hányingerem nem volt!
Hát ez vagy peteérés vagy beágyazódás!
Remélhetőleg nálad beágyazódás!:)
Szerintem nálam peteérés,na de ki tudja!:)
Ha reggel csináltál ovutesztet és pozitív lett az jót jelent,ebben a napszakban alkalmazható jóstesztként,este meg ovutesztként!
Ha holnap is erős lesz reggel az ovuteszted akkor én vennék egy terhességi tesztet a helyedben!;)
Drukkolok nagyon neked!
Köszönöm, de buta vagyok. Tényleg ott van. Akkor csatolom.
2 vagyok!
Bár nekem lenne ilyen szép a görbém!:)
Hát én a helyedben 2 nap múlva tesztelnék! ;)
Nagyon baba gyanús!:D
Alig várom hogy megírd az eredményt!:)
Drukkolok!
Elcsesztem,bocsi!
3. voltam,nem 2.!:)
Bocsi :D
Nagyon szép a görbéd!
Remélem, hogy sikerült a baba, nagyon megérdemelnétek most már 6 év próbálkozás után!
Mi pedig 2 év + 4 hónapja próbálkozunk az első babával, de még nekem se sikerült. :((( Én most vagyok túl a mensin már megint...szóval új ciklus kezdődött aztán most megint várhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!