Lehet, hogy végre sikerült?
Figyelt kérdés
Múlt hét péntekre (15.-re) nem vártam és nem is jött. 2 éve volt egy vetélésem, azóta próbálkozunk. Orvosilag mindketten rendben vagyunk, de mégsem jött össze a kistesó. Most alhasi szurkáló fájdalmaim vannak és a melleim is fájnak. Tudom lehetne már tesztelni, de igazából kicsit tartok a kudarctól. Nagyon remélem, hogy baba van a dologban.2012. jún. 22. 11:14
12/23 anonim válasza:
Szerezz egy tesztet valahonnan :) Szorítok! ++++++++
13/23 anonim válasza:
szerez be gyorsan egy tesztet,aztán pisike,zebrásodást és dobd fel nekűnk a képet :D NAGY DRUKK!!!amúgy én is 2 hét múlva nem várom :) és még valami neked egy kis érdekesség kedves kérdező! az egyik ismerősömnek is ugyanilyen tünetei voltak ő se mert tesztelni egy hétig majd erőt vett magán és du. meg is csinálta és ma 5 hónapos a kisfia :)
15/23 anonim válasza:
Én is szorítok nagyon, és várom az eredményt!!!
17/23 A kérdező kommentje:
Megcsináltam és pozitív. Sajnos képet nem tudok mellékelni, mert ahhoz béna vagyok. Ha ti nem biztattok, biztosan nem tesztelek ma. A férjem hozott tesztet a városból. Nagyon örülök és szorítok mindenkinek. Szorítsatok, hogy most minden rendben legyen. Én mindent megteszek. Szerencsés várakozást mindenkinek és a jövőben, legalább néhány hét vagy hónap múlva a másik rovatban (terhesség) találkozzunk.
2012. jún. 22. 18:54
19/23 anonim válasza:
13-as vagyok!NAGY GRATULA!!! megérdemelted már azt a pozí tesztet :) és nyugi minden rendben lesz,boldog babavárást! legyen igazad hogy pár hét múlva találkozni fogunk a terhesség topicba,de azért néha nézz majd ide is vissza és minket is biztas majd a közzel jövőbe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!