Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Titeket nem háborít fel, hogy...

Titeket nem háborít fel, hogy néhány ember tudatosan a semmire, a nullára szül?

Figyelt kérdés
Sokan akarnak most körülöttünk gyereket és csak kapkodom a fejem, hogy mire, hova. Van ilyen pár a környezetetekban, ha igen, akkor náluk milyen a helyzet, gondolok itt ilyenekre, mint: munka, tisztaság, ház, párkapcsolat. Nem volt olyan, hogy kiakadtál, mert pl a párnak sincs mit ennie nemhogy egy babának?
2012. okt. 18. 22:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
77%

Jólvan...

off:tekintve az utóbbi egysíkú válaszodat, érdekelne, hogy tudsz e valamilyen megoldást elképzelni ezekben az esetekben, amelyek felháborítanak téged? Illetve, hajlandó lennél-e tenni azért hogy ez a tendencia megváltozzon?

2012. okt. 18. 22:48
 12/28 anonim ***** válasza:
70%

Mi nem vagyunk sem szegények,sem gazdagok,nem k/k/s a wc ülökénk,legalább is eddig nem ellenörizte senki sem...

Èn örülök,hogy vannak ilyen tökéletes emberek,mint Te,élik a kis világukat,és azon forrognak,hogy másnak sikerül,pedig nincs mit ennie,te meg "csapkodod a fejed"....

Nemtudom,te milyen környezetben élsz,hogy te ilyeneket ismersz,akik ülnek a xaros wc ülökén,de nincs házuk,sem munkahelyük,de igazából a párkapcsolatuk sem a legjobb...és te ilyen WC-re egyáltalán bemész???

Sajnállak,hogy ezen kattogsz,és ha neked minden tökéletes,miért nincs gyereked?

Mert nem jön? Ohhh...lehet,hogy te házad környékén kellene sepregessél,csak nehogy rájöjj,hogy a TE hátad mögött is ugyanígy pletykálnak mások,kibeszélnek az interneten,és jót röhögnek rajtad...

A jellemvonás viszont nem kerül pénzbe,és lehet valaki százszor gazdagabb valakinél,ha megkeseredett...

és lehet hogy nem érdemelne meg egy kutyát sem,akármennyire is jól él....

szebb estét...

2012. okt. 18. 22:56
 13/28 anonim ***** válasza:
88%

Inkább csak meglep.

Ismerős csajnak (a párja is ismerősünk) van 2 gyereke, de szegények olyan koszosak szoktak lenni, hogy csak na... A ruha, ők, a lakás, a babakocsi... Annyira igénytelen, hogy a nem szobatiszta kislányt berakta aludni a babakocsiba pelenka nélkül, és aláhajtogatta az anyósa fehér blúzát amit a kislány lepisilt. A csaj meg összegyűrte, és bedobta a sarokba... Továbbá reggel felkeltek a gyerekek észrevétlenül, és felgyújtották az asztalt a 4 sarkánál... A csaj csak gyest kap, a férje dolgozik min. bérért, és a csaj anyjának a lakásában laknak. 28 éves, de 16-nál nem néz ki többnek, a 2 gyerek 2 apától van, de nem tudja, hogy kiktől... Februárra várja a 3. babát. Na az ilyen minek szül???

Félreértés ne essék, nem vagyok irigy. Nekem is van férjem is, gyerekem is, házam is.

2012. okt. 18. 22:59
 14/28 anonim ***** válasza:
40%
Jaj mindig ezt olvasom, hogy soha nem lesz alkalmas az idő ha arra várnak. Szerintem pedig 20-25.éves párok még bőven várhatnak pár évet amíg akár csak 150. ezer Ft spórolt pénzük lesz. Én valahol egyet értek a kérdezővel, sokan suli után egyszerre szülnek aztán sírnak, hogy mennyire kevés a gyed. Talán nekik kellett volna meggondolni, hogy mikkor szülnek. Nagyon jó a szeretett egy családnak nagyon fontos is, de abból nem lakik jól a gyerek és nem lesz meleg a szobája, az iskoláról pedig ne is beszéljünk.
2012. okt. 18. 23:03
 15/28 anonim ***** válasza:
64%

és akkor most mi lesz?

világot akartok megváltani?

én tényleg megértem,hogy vannak nehéz sorsú emberek,akik babát kapnak az élettöl,de miért kell ennyire megalázóan írni róluk?

Nem semmik vagytok... igazából EZ pedig a ti szegénységi bizonyíványotok!!!!

Ha segíteni nem tudtok,akkor legalább ne röhögjétek ki,hogy nincs mit ennie....amit azért nem hiszek,mert valahogyan még csak nem haltak éhen...

2012. okt. 18. 23:09
 16/28 anonim ***** válasza:
54%
Ezért nem érdemes ide járni mert mindenki minden válaszban csak a saját sértettségét látja. Aztán jönnek sírni, hogy nincs pénz pelenkára/tápszere mit tegyed.
2012. okt. 18. 23:18
 17/28 anonim ***** válasza:
51%
Sajnos rengeteg ilyen van. Aztán meg sírnak, hogy kevés a gyes. Én nagyon elítélem az ilyet.
2012. okt. 18. 23:35
 18/28 anonim ***** válasza:
51%
Ez is egy tipikusan olyan kérdés mint a "Lehet ezt szó nélkül hagyni" vagy "Miért van ennyi anyagias anyuka" vagy "Felháborít hogy otthon mernek szülni"Nem engem nem háborít fel.Nem szeretek mások pénztárcájában turkálni nem érdekel mire vállal ugyanúgy elvárom én is hogy ne firtassák mi mit miből,hogyan,mennyiért vettük/adtuk/vállaltuk.
2012. okt. 18. 23:43
 19/28 anonim ***** válasza:
91%
én a hasonló mentalitású emberek miatt,mint egyes hozzászólók érzem szarul magam... 24 évesek vagyunk, saját házunk van,nem élünk luxus módon, minimálbérünk volt,nekem már az sincs,mióta várandós vagyok... nem panaszkodom. olyan minimális a rezsink,hogy pont annyit tudunk félretenni egy hónapban, amennyit egy 300E-et kereső család (előző kérdéseknél adott válaszok tapasztalatai alapján) mégis carul érzem magam,mert csúnyán néznek,hogy fiatalok vagyunk, "szegények" vagyuk,még "csak" 4 éve vagyunk együtt. és én érzem magam rosszul,keseredek el,hogy most mi van? elsiettük volna? és ilyenkor meg kell ráznom magam, hogy NEM! ideális időben vállaltuk és NINCS olyan,hogy ideális anyagi körülmény. nem tudom ismeritek-e a mondást: mindenki a saját szintjén nyomorog! nekem nincs szükségem autóra, drága lakás felszerelésre, zepter edényekre, i phonera, drága ruhákra, televízióra... nem is tudom mire költenek az emberek.... így a kis 117E ft-nyi bevételünkből nagyon kényelmesen és problémamentesen megélünk kettecskén. igaz nem mondom,hogy nem kell meggondolni mire költünk,de ezt nem bánom. és már annak is örülök,ha azt hallom,hogy magyar gyerek születik a világra! teljesen mindegy,hogy anyuka milyen drága babakocsit tud neki venni,vagy lesz-e FP játéka a lurkónak! csak hogy a régi unalmas mondókával jöhessek: nagyanyáinknak sem volt semmi luxusuk,mégis tisztességben,rendben felnőttek,pedig nem volt megtakarítás, nem volt semmi! anya volt,apa volt,meg a lurkók. amíg egy gyermek szeretetben nő fel és az alapvető szükségletei ki vannak elégítve (tisztálkodás,evés,alvás) addig hagyjuk,hadd szüljön a magyar!
2012. okt. 19. 07:02
 20/28 anonim ***** válasza:
54%
19-es vagyok.Aza baj hogy a gyerekvállalásra nincs ideális idő.Ha mindenki arra várna a jelenlegi helyzetben nem is lenne gyerek.
2012. okt. 19. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!