Titeket nem háborít fel, hogy néhány ember tudatosan a semmire, a nullára szül?
Jólvan...
off:tekintve az utóbbi egysíkú válaszodat, érdekelne, hogy tudsz e valamilyen megoldást elképzelni ezekben az esetekben, amelyek felháborítanak téged? Illetve, hajlandó lennél-e tenni azért hogy ez a tendencia megváltozzon?
Mi nem vagyunk sem szegények,sem gazdagok,nem k/k/s a wc ülökénk,legalább is eddig nem ellenörizte senki sem...
Èn örülök,hogy vannak ilyen tökéletes emberek,mint Te,élik a kis világukat,és azon forrognak,hogy másnak sikerül,pedig nincs mit ennie,te meg "csapkodod a fejed"....
Nemtudom,te milyen környezetben élsz,hogy te ilyeneket ismersz,akik ülnek a xaros wc ülökén,de nincs házuk,sem munkahelyük,de igazából a párkapcsolatuk sem a legjobb...és te ilyen WC-re egyáltalán bemész???
Sajnállak,hogy ezen kattogsz,és ha neked minden tökéletes,miért nincs gyereked?
Mert nem jön? Ohhh...lehet,hogy te házad környékén kellene sepregessél,csak nehogy rájöjj,hogy a TE hátad mögött is ugyanígy pletykálnak mások,kibeszélnek az interneten,és jót röhögnek rajtad...
A jellemvonás viszont nem kerül pénzbe,és lehet valaki százszor gazdagabb valakinél,ha megkeseredett...
és lehet hogy nem érdemelne meg egy kutyát sem,akármennyire is jól él....
szebb estét...
Inkább csak meglep.
Ismerős csajnak (a párja is ismerősünk) van 2 gyereke, de szegények olyan koszosak szoktak lenni, hogy csak na... A ruha, ők, a lakás, a babakocsi... Annyira igénytelen, hogy a nem szobatiszta kislányt berakta aludni a babakocsiba pelenka nélkül, és aláhajtogatta az anyósa fehér blúzát amit a kislány lepisilt. A csaj meg összegyűrte, és bedobta a sarokba... Továbbá reggel felkeltek a gyerekek észrevétlenül, és felgyújtották az asztalt a 4 sarkánál... A csaj csak gyest kap, a férje dolgozik min. bérért, és a csaj anyjának a lakásában laknak. 28 éves, de 16-nál nem néz ki többnek, a 2 gyerek 2 apától van, de nem tudja, hogy kiktől... Februárra várja a 3. babát. Na az ilyen minek szül???
Félreértés ne essék, nem vagyok irigy. Nekem is van férjem is, gyerekem is, házam is.
és akkor most mi lesz?
világot akartok megváltani?
én tényleg megértem,hogy vannak nehéz sorsú emberek,akik babát kapnak az élettöl,de miért kell ennyire megalázóan írni róluk?
Nem semmik vagytok... igazából EZ pedig a ti szegénységi bizonyíványotok!!!!
Ha segíteni nem tudtok,akkor legalább ne röhögjétek ki,hogy nincs mit ennie....amit azért nem hiszek,mert valahogyan még csak nem haltak éhen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!