Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Néhány ember szerint ha 26 éves korodig nem találod meg a hozzád illo lányt, vagyis ha addigra nem találsz barátnot, már nem is fogsz nagyon, mert nehéz.
Baromság!
Ezt azok mondják akik szenvednek és sírnak mert nekik nincs senki se alkalmira se fixre, se sehogy :)
Sokan vannak akik 35-40 éves korukra találják meg azt akire azt mondják h na igen ő az, és addig túlesnek pár kapcsolaton.
Én 28 évesen találtam meg az igazit , 8 éves kapcsolat után, eleinte azt éreztem, hogy nehéz lesz, mivel már egy nagy megszokás volt az életem, meg hát elszoktam az ismerkedéstől, a randizásoktól .Az biztos, hogy nem is óvatosabb, hanem inkább hamarabb tovább áll az ember ha nem tetszik valami, mert már tényleg azt az embert kerestem én is, akivel család , gyerek stb....
28/L
igen Ursula ilyen is van..." megtalálták rohadt fiatalon, és el nem ismernék soha, h nem jó a kapcsolatuk" Csak itt az a baj hogy sokan nem is mernék mondani h sz@r még egy ilyen ismeretlen oldalon sem, és győzködik magukat h "jó ez jó ez szeret engem szeret engem tutira igen ja persze 100%"
Sajna ilyen is van :)
ők az idióták akik pár év múlva majd azt mondják hogy kib@szott velük az élet és milyen boldogtalanok....hát istenem...ha ennyi eszük van.
Még jó h nem mind ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!