Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak én képzelem oda a második...

Csak én képzelem oda a második vonalat, vagy tényleg pozitív?

Figyelt kérdés
12. dpo-n csináltam reggel, predictor early-vel, mert nem tudtam tovább várni. [link]
2012. okt. 18. 10:08
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

Szia!

Ezek nagyon jó jelek... Drukkolok!!!

2012. okt. 25. 14:25
 42/51 anonim ***** válasza:

[link]

ez volt a mai teszt.

2012. okt. 25. 14:31
 43/51 A kérdező kommentje:
Ne viccelj, ez nagyon szépen látszik!!! Húúúú, várom már a holnapit nagyon :)
2012. okt. 25. 15:02
 44/51 anonim ***** válasza:

Szia! Délután 6-kor ellőttem még egy X-Epil tesztet, az is ilyen volt :)

5 perccel ezelőtt egy 1 cm-es nyálkahártya darab pottyant ki belőlem. vérzek :( Megjött :( Megint nem sikerült a baba :'(

2012. okt. 26. 08:18
 45/51 anonim ***** válasza:
Ezt én is pozitívnak látom. Ha elmúlt a menstruációd, tesztelj még egyet, és ha az is pozitív menj el dokihoz. Van olyan,h vkinek a terhesség elején még megjön 1-2szer sőt olyan is akinek végig rendesen megjön. Drukkolok h te is ez a kategória legyél!
2012. okt. 26. 08:45
 46/51 anonim ***** válasza:
Rendben, de szerintem ebből már nem lesz baba. Miért csapják be a tesztek az embert? Mert én már teszteltem ezerszer, mindig hómező volt, ezen pedig élőben totál jól látni a rózsaszín csíkot, erre meg megjön :(
2012. okt. 26. 08:50
 47/51 A kérdező kommentje:

:(((( Nagyon sajnálom!!!

Pedig szerintem az a teszt nagyon szép volt már. Főleg, hogy eddig mindig totál negatív volt. Szerintem is tesztelj még utána, és esetleg menj dokihoz.

Ha nem, akkor majd legközelebb, most már nagyon közel jársz :)

2012. okt. 27. 09:04
 48/51 anonim ***** válasza:

Iszonyatosan görcsölök :(

Biztos elindult valami, csak nem fejlődött tovább. Lehet, hogy hibás volt a sperma :( A múlt hónapban is ez volt, akkor is elment a baba, csak annak kórház volt a vége :(

De nem adom fel. Nov. 9-én lesz az 5.inszeminációm. Sikerülnie kell!

2012. okt. 27. 10:07
 49/51 A kérdező kommentje:

:(

Nem tudom, hogy a tesztek mennyire csapnak amúgy be. Biztos van száradási csík, meg szellemcsík, meg ilyesmik, de azért több teszt egymás után szerintem valószínűtlen, hogy "rosszul" sikerüljön.

hcg-t csak a beágyazódás után kezd termelni a szervezeted, viszont sokszor van, hogy ez nem sikerül teljesen. Ezért nem biztos, hogy jók ezek a nagyon érzékeny tesztek, mert beleéled magad.

Na de ki bírja tesztelés nélkül mikor már nagyon szeretne babát???! Nekem is hiába mondták, hogy ne csináljam, ilyenkor majdnem képtelenség megállni.

Inszeminációnál nem vizsgálják a spermákat? Létezik olyan, hogy nem jó kerül be? Nem nagyon értek a témához, csak gondoltam megnézik előtte.

Biztos sikerülni fog :)Kitartás!!!

2012. okt. 27. 11:36
 50/51 anonim ***** válasza:

Inszemnél beleteszik az egész anyagot egy centrifugáló gépbe, bizonyos fordulatszámon kicentrifugázzák őket. Ez azt jelenti, hogy bizonyos mennyiség egyszerűen elpusztul a forgásban. Csak az életerősek maradnak életben.

És a túlélőket rakják tápoldatba és fecskendezik fel.

DE sajnos a túlélőket nem nézik meg, hogy genetikailag jók-e. A páromnak meg elég sok defektes spermiuma van :(

tehát ha egy nyaki- farki- vagy feji defektusos spermium termékenyít meg, akkor bizony abbamarad a beágyazódás.

2012. okt. 27. 11:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!