Csak én képzelem oda a második vonalat, vagy tényleg pozitív?
2012. okt. 18. 10:08
1/51 anonim válasza:
Látom a vonalat, de ez a teszt engem már becsapott, így csak suttogva gratulálok.
2 nap múlva ismételj, és tedd fel nekünk...:)
2/51 anonim válasza:
nagyon halványan látok valami csíkocskát!!
4/51 anonim válasza:
Miért szetted szét??Az nem tesz ám jót neki!Én inkább kicsit elázottnak látom.Szerintem tesztelj 2 nap múlva, és ne szedd szét a tesztet.
5/51 A kérdező kommentje:
Jajj, köszi nektek! Kíváncsi vagyok nagyon, hogy mi lesz... Hallottam már én is, hogy nem mindig megbízható ez a teszt. 2 nap és kiderül, az már semmi (persze most a végtelenségnek tűnik):)
2012. okt. 18. 10:13
6/51 anonim válasza:
Elázott???:D Ez nincs elázva.
Szerintem azért szedte szét a kérdező, mert ennél a tesztnél az ablakocska árnyékot vet, és nem látta rendesen. Meg a műanyag rész is fénylik rajta. Én nem szeretem ezt a tesztet.
7/51 anonim válasza:
Én látok egy halvány csíkot, de azért még tesztelj. Egyelőre nem gratulálok, majd írd meg ide az eredményt. :)
8/51 anonim válasza:
Ez bizony két csík!!!:) Nekem is ilyen halvány volt, még 5 hetesen is:) Állandóan tesztelgettem meg csomó félét vettem, amíg végül nem lett erősebb a szín. Gratula!
9/51 anonim válasza:
Nekem is sikerült már így a teszt, hogy egészen halványan ott volt a csík, én akkor nem voltam terhes mint utóbb kiderült. Mikor terhes lettem, az elmaradt menzesz után 3 nappal már 2 csík volt, mindkettő egyformán élénk színű, összetéveszthetetlen volt. Ez persze csak az én sztorim, attól te lehetsz terhes. Ismételd meg pár nap múlva:)
10/51 A kérdező kommentje:
Igen, azért szedtem szét, mert a műanyag ablakon keresztül fényképen rosszabbul látszik. De csak a fénykép idejére. Élőben látom normálisan is.
2012. okt. 18. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!