Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak én képzelem oda a második...

Csak én képzelem oda a második vonalat, vagy tényleg pozitív?

Figyelt kérdés
12. dpo-n csináltam reggel, predictor early-vel, mert nem tudtam tovább várni. [link]
2012. okt. 18. 10:08
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Én már lassan 11 hetes vagyok, nagyon drukkolok nektek:)
2012. okt. 21. 20:47
 32/51 anonim ***** válasza:

Drágák vagytok, hogy drukkoltok, nagyon rám fér :)

kedden tesztelek újra.

Puszi mindenkinek!

2012. okt. 21. 21:07
 33/51 anonim ***** válasza:
Kérdező! Örülök hogy pozitív lett, átéreztem végig, mert nekem még azután is ilyen halvány volt, hogy voltam a nőgyógyásznál és még lehetett hallgatni a szívverését:) Addig tesztelgettem utána is, míg egyértelműen sötét csík nem lett. Férjem röhögött,h ez már hobby:D
2012. okt. 22. 08:41
 34/51 A kérdező kommentje:

Ez jooo, en ferjem is ezen viccelodik allandoan :D Igazan jol mehet a teszt gyartoknak, szerintem a legtobben jo parat csinalunk amikor babat szeretnenk...

Egy ismerosom volt eddig csak aki megvarta mig kesett 3 napot, csinalt 1 (azaz osszesen egy!!!) db tesztet, bejelentkezett nogyogyaszhoz es ennyi. Ritka, mint a feher hollo :)

En is csinalok majd meg parat szerintem, mig jo eros nem lesz :)

10:35-os, nagyon varom holnap a hireket! Jujjj, de jo lenne :)

2012. okt. 22. 21:56
 35/51 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos negatív :( Ma vagyok a 11.dpo-n. Lehet, hogy túl korai volt. Legközelebb csütörtökön tesztelek.

tegnap reggel volt egy pici csepp barnázásom, azóta sem volt semmi. Ilyen sem volt még :)

Hátha..... Drukkoljatok kérlek!!!!

2012. okt. 23. 10:39
 36/51 A kérdező kommentje:

Hopp, nekem is volt pici barnazasom!!! Hajra-hajra! :)

Miert nem tudjuk kivarni mig nem jon meg, ez rejtely. Igy kodoltak minket :)

Nagyon varom a hireket!

2012. okt. 23. 22:19
 37/51 anonim ***** válasza:

ma még nem jött meg :) 12.dpo-n vagyok, holnap reggel tesztelek.

Ha holnap is negatív lesz, akkor nincs baba :(

2012. okt. 24. 09:09
 38/51 A kérdező kommentje:

Az azert nagyban fugg attol, hogy milyen tesztet csinalsz es mennyi hcg-t termelsz.

Remelem lesz halvany csik!

2012. okt. 24. 09:39
 39/51 anonim ***** válasza:

10-es vaterásat fogok reggel csinálni. Még nem érzem mensi jelét, nem is látom. DE félek, hogy negatív lesz a teszt. Pedig annyira de annyira beleéltem már magam a babába :(

Reggel jelentkezem!

2012. okt. 24. 16:57
 40/51 anonim ***** válasza:

13.dpo. Utolsó tesztemet lőttem el. De ezen van valami iszonyat halványka száradási csík féle. Mást nem merek kijelenteni, mert szerintem csak száradási csík. Múlt hónapban ilyenkor már két napja mensiztem. és előtte már 3 nappal esténként piros vércseppjeim voltak.

Most semmi mensi előjeleket nem tapasztalok. A hőm nem esett tovább, 37.1.

Az a furi ezen a teszten, hogy a másik kettőhöz képest (ugyen ilyen fajták) ezen lett száradási csík féle, amit ha fény elé teszek, akkor rózsaszínes...

Holnap megint ellövök egy gyógyszertári 10-eset, holnap már a 14.dpon leszek.

drukkoljatok nagyon, hogy ne jöjjön meg, jó????

Köszi :)

2012. okt. 25. 09:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!