Csak én képzelem oda a második vonalat, vagy tényleg pozitív?
10:35-ös vagyok.
Ugye megmondtam!!!!!!! Szívből gratulálok!!!!!
És a másik kismamának is gratulálok!
Szeretném most én a harmadik pozitív tesztelő lenni!!!!!
Szorítsatok könyörgöm, holnap tesztelek, olyan halványat szeretnék legalább, mint a kedves kérdező első tesztje volt!!!!!!!
Vigyázzatok magatokra drága kismamák!!!!!
Köszönöm szépen, tényleg úgy lett, ahogy mondtad!! :)))
Itt vannak a tesztjeim, bocsánat a rossz minőségért, nem túl jó a gépem és a fényviszonyok sem sajnos. A bal oldalin alig látszik valami, élőben jobban, a jobb oldali szerintem még így is egyértelmű :)
Nagyon-nagyon szorítok holnap, viszont ha még negatív, akkor sincs semmi baj. Nekem 10. dpo-n totál negatív volt, 11. szintén, 12. volt amit ide felraktam, 13. valahogy kibírtam teszt nélkül, és végül a 14. lett egyértelmű.
Szóval kitartás, tudom milyen nehéz, de reméljük ott van a baba...
Gratulálok, annyira boldog vagyok, hogy ilyen szépen erősödött a csíkod :)
Nagyon drukkoltam ám :)
Szerintem nekem sem fog még holnap semmit sem mutatni, és csak kedden leszek a 12.dpo-n tehát akkor kellene olyan halványnak lennie a tesztnek, mint a Tied volt.
drukkolj kérlek, 7,5 éve várok a pillanatra...
7,5 év, nem semmi! A kitartásodnak meglesz a gyümölcse, bízz benne, megérdemled igazán! :)
Nagyon kíváncsi vagyok, és persze folyamatosan drukkolok és szorítok!
Van már egy kislányod? Öcsit szeretnétek? ;)
Most ahogy vegigolvastam megegyszer, latom, hogy szerintem nem te irtad, hogy van mar lanyod... Kicsit nehez nev nelkul, valamiert hozzad kotottem a fejemben.
Szoval ha nincs, MAJD MOST LESZ!!! :))))
10:35-ös vagyok. Hát sajnos negatívat teszteltem.
Talán túl korai volt, ugyanis múlt csütörtök este volt az ovulációm, éreztem nagyon a petefészkeimben a sok-sok feszülő tüszőt, és azt is éreztem, hogy megrepedtek.
(nekem inszeminációm lett volna, 12 tüszőm volt a clostitól, csak sajnos elrontották a spermaelőkészítést és kinyiffantak a kiskatonák :(
Szóval elvileg 9,5 dpo-n voltam reggel.
Legközelebb szerdán tesztelek csak, a 12.dpo-n.
előző házasságomból van már két nagy gyermekem, de a mostani párommal nem akar összejönni a baba :(
Épp ma 17 éves a fiam, és van egy 11 éves lányom.
Koszonom neked is 09:43-as! :)
Kedves 10:35-os, valoszinu, hogy meg korai volt, meg tenyleg barmi lehet. De persze ismerem ezt, en is mar akkor teszteltem, amikor meg tuti nem mutat semmit, de hatha... Ilyenek vagyunk :) Akkor ikrekre is van eselyed :) 17 ev korkulonbseg! Szuper! Nagyon-nagyon drukkolok!!
Nagyfiadnak pedig boldog szulinapot!! Aztan a kovetkezon mar pelenkazhat ;)
Ird meg feltetlenul az eredmenyeket, gondolok rad addig is es szoritok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!