Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak én képzelem oda a második...

Csak én képzelem oda a második vonalat, vagy tényleg pozitív?

Figyelt kérdés
12. dpo-n csináltam reggel, predictor early-vel, mert nem tudtam tovább várni. [link]
2012. okt. 18. 10:08
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:

10:35-ös vagyok.

Ugye megmondtam!!!!!!! Szívből gratulálok!!!!!

És a másik kismamának is gratulálok!

Szeretném most én a harmadik pozitív tesztelő lenni!!!!!

Szorítsatok könyörgöm, holnap tesztelek, olyan halványat szeretnék legalább, mint a kedves kérdező első tesztje volt!!!!!!!

Vigyázzatok magatokra drága kismamák!!!!!

2012. okt. 20. 12:33
 22/51 anonim ***** válasza:
Kérlek, mutasd meg a tesztet, jó? Hadd gyönyörködhessek benne és magamba szugerálhassam :)
2012. okt. 20. 12:34
 23/51 anonim ***** válasza:
Csak az a baj, hogy holnap én még csak a 10.dpo-n leszek, szerintem túlságosan korai lesz a tesztelés :(
2012. okt. 20. 12:34
 24/51 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, tényleg úgy lett, ahogy mondtad!! :)))

Itt vannak a tesztjeim, bocsánat a rossz minőségért, nem túl jó a gépem és a fényviszonyok sem sajnos. A bal oldalin alig látszik valami, élőben jobban, a jobb oldali szerintem még így is egyértelmű :)

[link]

Nagyon-nagyon szorítok holnap, viszont ha még negatív, akkor sincs semmi baj. Nekem 10. dpo-n totál negatív volt, 11. szintén, 12. volt amit ide felraktam, 13. valahogy kibírtam teszt nélkül, és végül a 14. lett egyértelmű.

Szóval kitartás, tudom milyen nehéz, de reméljük ott van a baba...

2012. okt. 20. 19:37
 25/51 anonim ***** válasza:

Gratulálok, annyira boldog vagyok, hogy ilyen szépen erősödött a csíkod :)

Nagyon drukkoltam ám :)

Szerintem nekem sem fog még holnap semmit sem mutatni, és csak kedden leszek a 12.dpo-n tehát akkor kellene olyan halványnak lennie a tesztnek, mint a Tied volt.

drukkolj kérlek, 7,5 éve várok a pillanatra...

2012. okt. 20. 22:49
 26/51 A kérdező kommentje:

7,5 év, nem semmi! A kitartásodnak meglesz a gyümölcse, bízz benne, megérdemled igazán! :)

Nagyon kíváncsi vagyok, és persze folyamatosan drukkolok és szorítok!

Van már egy kislányod? Öcsit szeretnétek? ;)

2012. okt. 21. 08:21
 27/51 A kérdező kommentje:

Most ahogy vegigolvastam megegyszer, latom, hogy szerintem nem te irtad, hogy van mar lanyod... Kicsit nehez nev nelkul, valamiert hozzad kotottem a fejemben.

Szoval ha nincs, MAJD MOST LESZ!!! :))))

2012. okt. 21. 08:30
 28/51 anonim ***** válasza:
gratulálok én is pozitivat irtam az elsök között:-)
2012. okt. 21. 09:43
 29/51 anonim ***** válasza:

10:35-ös vagyok. Hát sajnos negatívat teszteltem.

Talán túl korai volt, ugyanis múlt csütörtök este volt az ovulációm, éreztem nagyon a petefészkeimben a sok-sok feszülő tüszőt, és azt is éreztem, hogy megrepedtek.

(nekem inszeminációm lett volna, 12 tüszőm volt a clostitól, csak sajnos elrontották a spermaelőkészítést és kinyiffantak a kiskatonák :(

Szóval elvileg 9,5 dpo-n voltam reggel.

Legközelebb szerdán tesztelek csak, a 12.dpo-n.

előző házasságomból van már két nagy gyermekem, de a mostani párommal nem akar összejönni a baba :(

Épp ma 17 éves a fiam, és van egy 11 éves lányom.

2012. okt. 21. 09:59
 30/51 A kérdező kommentje:

Koszonom neked is 09:43-as! :)

Kedves 10:35-os, valoszinu, hogy meg korai volt, meg tenyleg barmi lehet. De persze ismerem ezt, en is mar akkor teszteltem, amikor meg tuti nem mutat semmit, de hatha... Ilyenek vagyunk :) Akkor ikrekre is van eselyed :) 17 ev korkulonbseg! Szuper! Nagyon-nagyon drukkolok!!

Nagyfiadnak pedig boldog szulinapot!! Aztan a kovetkezon mar pelenkazhat ;)

Ird meg feltetlenul az eredmenyeket, gondolok rad addig is es szoritok!

2012. okt. 21. 20:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!