Clostisok! Nektek hanyadik napon volt a peteérésetek, és utána hanyadik napon lett pozitív a tesztetek? (terhességi teszt)
Figyelt kérdés
Írjatok minél többen! Köszönöm.2012. okt. 18. 07:11
1/4 anonim válasza:
Nekem 28 napos a ciklusom. A closits hónapban mindig (4x volt már) a 15.napon volt ovulációm. És a múlt hónapban ovuláció után a 12.dpo-n lett havány pozi tesztem (10-es érzékenységű)
2/4 anonim válasza:
Első Clostis hónap,30 napos ciklusnál a 17.napon volt peteérésem,13.dpo-n,nemvárt előtti napon lett pozitív tesztem.
17 hetes,ikres kismami
3/4 anonim válasza:
Első clostys hónap, 40-70 napos ciklusokkal, a 14.napon volt és a 21.napon is volt peteérés, 21.napon lettem terhes.
4/4 anonim válasza:
Bocsi az offért!
Utolsó!
Nekem is ilyen ciklusaim vannak :( te hanyadik nap teszteltél????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!