Ma reggel pozitívat teszteltem! Mikor menjek orvoshoz?!
Szeptember 11 volt az utolsó menstruációm.
Szombaton sexeltünk a férjemmel, de akkor picit véreztem, azóta semmi. Bal oldalt érzek egy kis fájas szerűséget néha.
Most meg aggódom nincs-e baj!
Na meg szeptember végén antibiotikumot szedtem, mert nagyon megfáztam.
Tiszta para vagyok!
Akkor holnap reggel elmegyek a nőgyógyászatra, ott kivárom a sorom, és ott megvizsgál az orvos, majd elküld ultrahangra?! Az aznap szokott lenni?
Igazából magán orvoshoz nem tudom érdemes-e mennem, mert hónap végén költözünk más városba, akkor ott választanék egy orvost.
Vagy itt is inkább keressek egy magán rendelést, vagy jó az sztk?
Az SZTK tök jó, szerintem. A 6. hét előtt nem érdemes orvoshoz menni, mert nem fog tudni biztosat mondani úgysem. A 6. héttől tud már szívhangot is hallgatni, ami azt jelzi, hogy élő babácskát hordasz a szíved alatt.
A 6. hét az az elmaradt mensi után 2 héttel van. Akkorra jelentkezz be!
sok mindnet nem fog látni majdnem hogy semmit föleg ha most tezsteltél 3 hét mulva menj akkora van peteszák is
most talan a megvastagodott nyálkahártya van
felesleges elmenned
egyébként gratula
6. hétig tényleg "felesleges" elmenni dokihoz, mert akkor még nem lehet látni semmit. Én úgy tudom, hogy ha a 6. hétig szedtél bármilyen gyógyszert az még nem befolyásolja a baba fejlődését. De ha mész a dokitól ezt megkérdezheted!Az én babaym az összes vizsgálat alapján egészséges, pedig én is náthás-gyógyszeres időszakban estem teherbe.
34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!