Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Készül mostanában vki lombikra...

Készül mostanában vki lombikra? Nincs kedve csatlakozni?

Figyelt kérdés

2012. okt. 16. 18:19
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,nagyon gratulálok neked.Én jövőhétre várom a vérzésen és akkor kezzdjük az első lombikot.Nem tudod h lombik babával ha terhes vagy mehetsz ugyanugy dolgozni?
2012. nov. 22. 09:20
 42/54 anonim ***** válasza:
Hahó Kérdező! Hol vagy? Hogy vagytok? :)
2012. nov. 27. 16:10
 43/54 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi szépen megvagyunk! Azóta voltam még egy vérvételen és szépen emelkedett a hcg ahogy kell.. ez volt mult het penteken. tunetem nincs sok, a cicifajas megmaradt, néha megjon érzésem van, ennyi. Uh-ra csak 2 hét mulva megyek. En dolgoztam, egészen eddig nem vettem ki egy nap szabit se, mert nem lehetett :/ En eppen ugy elem az eletem mint elotte, viszont nem emelgetek, de nem mondtak hogy otthon kene maradni. Sot kifejezetten azt hallottam hogy nem jo ha fekszik vki beultetes utan, mert nincs jo verkeringes, es nehezebb a beagyazodas. de szerintem ez is szerencse kerdese. nyugodtan irjatok, szeretem olvasgatni a torteneteket, egyutt izgulni :D
2012. nov. 27. 16:35
 44/54 A kérdező kommentje:
Ja elfelejtettem én a 10. napon és a 13.napon lombik utan voltam vervetelen. és igen teszteltem tizessel, halvanyan volt akkor pozitiv, de akkor meg nem akartam orulni mert azt hittem hogy a pregnyl miatt van meg.Ági te mikor tudod meg az eredmenyt?Amugy ket embriot ultettek neked be?
2012. nov. 27. 16:39
 45/54 anonim ***** válasza:

Ági vagyok. Örülök, hogy veletek minden rendben! :)

Nekem "hivatalosan" holnap kell tesztelnem, ET+14. napon, majd be kell telefonálnom az eredménnyel a Kaáliba. De örülnék, ha behívnának egy ß-hcg-re, mert az legalább számszerűsíti is a dolgokat.

Viszont sok reményt nem fűzök a holnapi teszteléshez, mert a ma reggeli még full negatív. :/

2 embriót ültettek be.

2012. nov. 28. 11:08
 46/54 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ági azért szorítok még ,hátha csak a teszt nem mutatta ki.

Mariann

2012. nov. 28. 15:36
 47/54 anonim ***** válasza:

Köszi Mariann, aranyos vagy! :)

Ági

2012. nov. 28. 15:57
 48/54 A kérdező kommentje:
Ági ez még nem jelent semmit szerintem. Még nyugodtan lehet pozitiv. Nekem meg a tegnapi vizelet tesztemen ami 25-os igaz két szép csik van, de a masodik csik vmivel halvanyabb. ugyhogy meg vizeletbol mindig nem az igazi. majd ha tudom felteszem. tunetekre se lehet szerintem adni, mert nekem csak annyi volt hogy fajt a mellem, de ez maskor is szokott, kevés megjon érzés, ja és igy visszagondolva mindig szomjas voltam.amugy meg semmi bajom. remélem nem is lesz :D Ha csak egy sima ciklusom lett volna, nem is tudnam hogy terhes vagyok, azon kivul hogy ugye mar 1 hete meg kellett volna jonnie, annyira nincsenek tuneteim. szoritok nagyon! majd jelentkezz.
2012. nov. 28. 17:06
 49/54 A kérdező kommentje:
Ági teszteltél?
2012. nov. 29. 19:12
 50/54 anonim ***** válasza:
Várjuk az eredményt nagyon! Remélem jó hírrel jössz Ági te is.
2012. nov. 29. 22:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!