Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Készül mostanában vki lombikra...

Készül mostanában vki lombikra? Nincs kedve csatlakozni?

Figyelt kérdés

2012. okt. 16. 18:19
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
Szia! Te hányadik lombikra keszulsz most? Amugy ilyen gyorsan tortennek a dolgok? Mert annyi injekciot kaptam ,szinte hihetetlen hogy mar jovo 7en esedekes lenne. Mert meg van ket adag 300-as Puregonom és van Menopurom is, amit azt sem tudom meg mikor kell szurni. gondolom fognak szolni holnap. amugy ilyenkor mar uh-n rendesen fogjak latni hogy elindultak a novekedesben? hisz csak 4 napja szurom magam? amugy a punkcio nagyon rossz? Rosszul vagy utána?Attol felek a legjobban....
2012. nov. 1. 08:35
 12/54 anonim ***** válasza:

Van amikor ilyenkor már látszanak a tüszők,és van olyan is amikor csak kezdemények látszanak.Még nem most fogja megmondani a doki a punkció napját. Neked egyszerre felírtak mindent? Az én dokim folyamatosan írja,a szurikat fel,mindig csak annyit ír fel amennyi elég a köv. uh-ig. Az is lehet,hogy marad neked belőle. Mennyit kell beszúrnod egyszerre?

Nem kell félned a punkciótól,hiszen aludni fogsz!

2012. nov. 1. 16:37
 13/54 A kérdező kommentje:
szia.tegnap voltam dokinál.a mnyálkahártya azt mondta szépen nôvekszik.a jobb oldalon van egy 14mm-es tüszö,és a bal oldalon 5 kisebb.azt nem tudom mekkorák.amugy még jöhetnek hozzá?vagy már csak a meglévök fognak nöni?mert 6drb nem igen sok.amúgy ami jobban növekszik az elöbb meg fog repedni és eltünik?nekem a doki mindent felirt egyszerre,mert 50km-re van tölünk,és itt csak megrendelésre kapok.igy kivaltottam mindent nehogy késö legyen.amugy dipherelint,puregont ér tegnaptol már menopurt is szúrok.hétfôn megint megyek uh-ra.és te mióta lombikozol?mesélsz kicsit magadról?
2012. nov. 3. 06:35
 14/54 anonim ***** válasza:
Szia! Én az 5-ik programomban vagyok benne. Nekem összesen 3 tüszőm van (nehezen vagyok stimulálható). Nem kevés az ami neked van,csak legyenek jó minőségűek,és akkor pont elég ha van ennyi. Sok esetben a mennyiség a minőség rovására megy! Remélhetőleg a 14mm-es tüsződ bevárja a többit,vannak erre is szurik amik meg gátolják a tüszőrepedést... Nekem már azt is adnom kell mától,annyira meg nőt a hármasom(13-14mm) :),jövőhéten szerdán már punkcióm lesz valószínű,de még hétfőn rám nézz a doki és akkor dől el végleg.Én 130 km utazok minden egyes alkalommal,de mégsem írtak fel előre mindent. De ezt csak ők tudják,mit miért csinálnak...:)
2012. nov. 3. 11:15
 15/54 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én is csatlakoznék hozzátok. Mi most 1-én kezdtük az injekciókat, hétfőn megyek uh-ra és vérvételre. Egyébként 1. lombik, de már nagyon vártam/tuk, hogy végre eljussunk idáig!

Nekem Gonapeptyl és Gonal-F lett kiírva.

2012. nov. 3. 18:57
 16/54 anonim ***** válasza:
Szia! Akkor szurkolok,hogy szép tüszőket növesztgess te is :)és várjuk a fejleményeket!
2012. nov. 3. 21:00
 17/54 anonim ***** válasza:

Köszönöm, aranyos vagy! :) Már izgatottan várom a hétfőt, hogy végre megtudjam, hogyan reagál a szervezetem az injekciókra.

Én is drukkolok mindenkinek! :)

2012. nov. 4. 11:20
 18/54 A kérdező kommentje:
Csajok én is drukkolok mindkettotoknek!Kicsit félek mert kb. 5 napja náthás vagyok, és nem bir átmenni rajtam, és mindenki riogat hogy igy nem fognak elaltatni- ez igaz? Lázás nem vagyok, nem is voltam, csak kicsit rekedtes vagyok és fura a hangom. Jaj remélem megcsinálják, hisz már erre várok nagyon rég ota. Amugy Anita vagyok. ha esetleg ti is irnátok nevet, konnyebb lenne irogatni :D
2012. nov. 4. 14:36
 19/54 anonim ***** válasza:
Az első lombiknál én is nagyon beteg voltam.. köhögtem is nagyon... Én is féltem,hogy mi lesz,de mégis elaltattak. Bár gondolom túl jót nem tett a beültetés után a beágyazódásnak hogy nagyon köhögök,de ezzel kapcsolatban sem mondtak semmit. Lehet addigra még jobban leszel,és semmi gondot nem fog ez okozni. Én Mariann vagyok :)
2012. nov. 4. 19:25
 20/54 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Na ki ,hogy áll??? Nekem 4 tüszőm van és szerdán punkcióm lesz,az lesz a 12-ik ciklusnapom. Gyorsan megnőttek a tüszőcskék.

Anita jobban vagy már?

2012. nov. 5. 17:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!