Készül mostanában vki lombikra? Nincs kedve csatlakozni?
31/54 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Mariann nagyon sajnalom ami veled tortent de kicsit kipihenitek magatokat es ujult erovel belevagtok.nekem ma megvolt a punkcio de kicsit rosszul sikerult.met adag infuziot adtak mert nem jol birtam az altatast igy csak nemreg jottunk haza.es a 12-bol csak 4 petesejtem lett,negyet nem tudtak kiszedni mert allitolag nagyon rossz helyen volt es nem akartak kockaztatni.negy pedig nem alkalmas beultetesre.icsi modszert ajanlott az embriologus mind a negyre.hat remelem sikerul.holnap kell majd hivnom.agi majd ird meg a fejlemenyeket
Szurkolok nagyon!!! Majd írj hogyan alakul! Pihenj,hogy tökéletes "ágyikóval " várd a picurokat!!! Mariann
2012. nov. 8. 19:21
33/54 A kérdező kommentje:
Sziasztok!hát sajnos nem többes számról beszélhetek már.ma mondta az embriologus hogy két petesejtet tudtak megtermékenyiteni,de csak 1 fejlödött.holnap lesz a transfer.el vagyok kenödve :( szerintetek mennyi az esély hogy megáll a fejlödésben?
Szia! Most ne ilyeneken gondolkodj,hogy mennyi az esélye annak hogy... Inkább bízz benne ,hogy ott vár rád a kis "egykéd" és higgy benne. Hidd el tudom milyen nehéz pozitívan gondolkodni,de muszáj! És tudom rosszul hangzik,de ha valóban nem akar tovább osztódni azt inkább derüljön ki míg kint van,mert akkor az esély sem száll el. De nálatok ez nem így lesz!!!!! Nagyon szorítok!!!
2012. nov. 9. 19:23
35/54 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Ma voltam vérvételen és sikerült a mi kis egyetlenunk :D Veletek mizujs?
Szia! :)))))
Gratulálok!!! Én mondtam ,hogy minden rendben lesz az "egykéddel"!!! Nagyon szerencsés vagy! Gondolom el sem hiszed...? Vigyázz magatokra nagyon!!!
2012. nov. 20. 20:35
Jaaaaj micsoda jó hír, gratulálok én is!!! :)
Nekem 15-én volt a transzfer, jövőhét csütörtökön kell tesztelnem, majd betelefonálnom a Kaáliba, hogy mi lett az eredmény. A további instrukciókat majd akkor mondják.
Hááát nem hiszem, hogy sikerül kivárnom a teszt napját...
2012. nov. 21. 10:23
Ja, az előző választ én írtam, Ági. :)
Csak elfelejtettem odaírni a nevemet...
2012. nov. 21. 16:36
39/54 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! IGen olyan fura érzés, szinte még nem is fogtam fel hogy babánk lesz.erre várok már 3 éve. Mariann hidd el neked is sikerulni fog. Nem szabad feladni. Szoritok neked nagyon. Ági milyen volt a punkcio? és a transfer? Végul is milyen eredmények lettek? Hány petesejt mennyi megtermékenyitett? amugy én sem birtam ki már a vérvétel elott 3 nappal kezdtem tesztelni, ,csak akkor meg azt hittem hogy a pregnyltol van. De mikor kezdett erosodni akkor mar bizakodtam.és most itt van velem :D
November 12-én volt a punkció, összesen 2 sejtem lett, és sok-sok kisebb-nagyobb tüsző. (...pco-s vagyok, ami a stimulálás alatt derült ki)
Mindkét sejt megtermékenyült és szépen osztódni kezdett, majd 15-én (ma 1 hete) megvolt a transzfer.
Neked ET után hanyadik napon kellett menned vérvételre? 10-es teszttel teszteltél? És számodra mi lesz a következő lépés? Jaaaj annyira örülök neked! :)
2012. nov. 22. 09:05
Kapcsolódó kérdések: