Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Készül mostanában vki lombikra...

Készül mostanában vki lombikra? Nincs kedve csatlakozni?

Figyelt kérdés

2012. okt. 16. 18:19
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Koszi már jobban vagyok. Orrom nincs eldugulva de a hangom még nem a régi. Hát eddig nem szoltak semmit hogy nem csinálnák meg az altatást ami vszinuleg a héten lesz, mivel ma voltam uh-n és holnap is kell mennem. Eddig csak 2-3 naponként kellett mennem ezért gondolom. Egyébként már kb- 13 petesejtem van :D Doki azt mondta hogy nem rossz de nem is a legjobb. Nem tudom mire értette, de szerintem ez a szám nem rossz. A méhnyhártya rendben van. Mariann te most hogy állsz? Neked van most az 5.-ik lombikod? Egyszer sem sikerult? Kedves utolso válaszolo drukkolok neked. Téged hogy hivnak? Hányadik lombikod?
2012. nov. 5. 18:46
 22/54 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszoló én voltam... Mariann :D Bocsi elfelejtettem oda írni. Igen az 5-ik stimum,de beültetésem 3 volt. Nem sikerült még eddig egyik sem sajnos.

Anita nagyon szép eredmény a 13,így lehet kis tesónak is marad embriód. Hogy tervezed,lesz fagyi babád? Nekem ezen még soha nem kellet gondolkodnom,a mostani 4 tüszővel csúcsot döntöttem..:))),eddig 1-2 volt,szóval örülök is nagyon. Bár a fagyi baba így sem valószínű.

2012. nov. 5. 19:16
 23/54 A kérdező kommentje:
Hat ha minden rendben lesz es megtermekenyulnek akkor persze hogy mennek a fagyoba :) en csak ket embriot szeretnek beultetni.te nem felsz kicsit a negytol?mind a negy be lesz neked ultetve?hat en mar kettotol is parazok kicsit.amugy neked egyszer elmaradt a beultetes?ha jol vettem ki a soraidbol.az altatas utan nemszoktal rosszul lenni?hany eves vagy amugy?
2012. nov. 5. 20:22
 24/54 anonim ***** válasza:
Maximum 3-at ültetnek be... Én engednék 3-at is ,de sajnos eddig nem volt rá lehetőség,egyszer volt kettő a többinél meg csak 1 volt. Remélem most lesznek többen :). Talán nem is bánnék egy ikerterhességet. Igen egyszer elmaradt a beültetés,mert csak egy sejtem lett és az sem osztódott szabályosan,így nem ültették be. Legalább így nem szált el az a lehetőség. Az altatás után nem szokott semmi bajom lenni,talán egy kicsit komás vagyok. 35 éves vagyok!
2012. nov. 5. 21:07
 25/54 anonim ***** válasza:

Én az 1. lombikos vagyok, hétfőn uh-n jobbról és balról is láttak 2-2 db 10 mm-es tüszőt, illetve még 4-5 kisebbet. Holnap megint uh, nagyon kíváncsi vagyok, mit mondanak.

Ági vagyok.

2012. nov. 6. 11:33
 26/54 anonim ***** válasza:
Ja, elfelejtettem odaírni, hogy hány éves vagyok. 4 hét múlva 37 leszek.
2012. nov. 6. 11:35
 27/54 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mariann hogy vagy? Megvolt a punkcio ma? Hogy érzed magad? Hány napos babákat kapsz majd vissza? Egyebkent ha 5 napos akkor nagyobb az esély. Ezen gondolkozok én is. Ági akkor te is szépen haladsz. Nekem holnap lesz a leszivás. Már nagyon izgulok. Nekem a legutobbi uh szerint 12-13 volt, kulonbozo meretuek. majd meglatjuk hogy mi lesz belole....:D Várom a fejleményeket csajok. Ja amugy en 28 vagyok
2012. nov. 7. 17:31
 28/54 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Sajnos nem lett egy sejtem sem :'(,a doki sem érti miért... Hallottam már ilyenről,de az meg sem fordult a fejemben ,hogy velem is előfordulhat. Sajnos de :( Januárban folyt.köv!!!! Nektek azért itt szurkolok!!! Mariann
2012. nov. 7. 18:06
 29/54 anonim ***** válasza:

Jaj de sajnálom Mariann! :( Az ünnepek alatt feltöltődtök egy kis energiával és januárban újult erővel indulhattok a következőnek. :) Szorítok nektek!

Anita, neked is nagyon szorítok a holnapi punkció miatt! :) És kíváncsian várom a híreidet! :)

Én ma voltam vérvételen és uh-n, mindkét oldalon 5-6 db. kb. egyforma nagyságú (~12x13-as) tüszőt láttak, holnap megint mennem kell vérvételre és uh-ra. Remélem, minden jól alakul! Rengeteg vizet kell innom, a doktornő többször ki is hangsúlyozta. De igazából anélkül is lazán megiszom stimu óta a 4 litert naponta! Ez hihetetlen mennyiség, nem is gondoltam, hogy van ember, aki képes erre...

A ti szervezetetek is ennyire kívánta a vizet? És a bőséges fehérjebevitelt hogyan oldottátok meg? Miket ettetek? És Aspirin Protect-et nektek is kellett szednetek?

Bocsi, ha egy kicsit hosszúra sikerült! :)

Ági

2012. nov. 7. 20:06
 30/54 anonim ***** válasza:
Fehérje turmix,tejtermék,stb... Én főleg ezeket fogyasztottam fehérje gyanánt. Nekem kellet aspirint szedni.
2012. nov. 7. 21:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!