1/54 anonim válasza:
Szia! Mikor lesz a lombikod? Hányadik?
2/54 A kérdező kommentje:
Szia. Elso lombik lesz. Ma kezdtem az injekciozast /Diphereline/. Elvileg azt mondta a doki hogy kb. november elején lesz a transfer. Te is lombikra készulsz?
2012. okt. 16. 19:00
3/54 anonim válasza:
Sziasztok! :)
November 7-én megyünk az első konzultációra!
:)
4/54 anonim válasza:
Mi decemberbe megyünk lombikra,pontosan még nem tudom h mikor.A stimut a ciklus első napjától kezdik?És a leszívás mikor van?
5/54 anonim válasza:
3-as! Mi is nov. 7-én megyünk 1. konzultációra! Ti kihez? Mi Szmatonához. A szurikhoz és a lombikhoz sok sikert a kérdezőnek!
6/54 anonim válasza:
Sziasztok! Holnap megyek uh-ra és ha minden ok akkor 1hét múlva kezdünk az ötödik stimulációnak. Beültetésem eddig három volt. Sok sikert!!!! :)
7/54 anonim válasza:
Szia! Hogy állsz a programban? Jól vagy?
8/54 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Már két hete szurom a Gnrh injekciót, 4 napja pedig a Puregont. Holnap után kell mennem uh-ra. Eddig 2x voltam uh-n és vérvételen, de akkor csak azt néztél hogy mikor kezdhetem el a Puregont. Nem tudom hogy ez még meddig fog tartani mivel elso lombik. Mennyi ideig szoktak az FSH injekciokat szurni? Jovo 7en még nem számithatok punkciora?Tobbiekkel mizujs?
2012. okt. 31. 18:32
9/54 anonim válasza:
Szia! Én 3-ik napja adom az fsh injekciót... Nekem kb 10 nap körül szokott kelleni ezt szurni. A punkció volt már a 11 ciklus napomon,de volt már a 15-ik napon is,ez attól függ milyen tempóban nőnek a tüszőcskék. Mikor mész kontrollra? A doki fog szólni a punkcióval kapcsolatban,de szerintem esélyes lehet a jövőhét... Hajrá, szép tüszőcskéket növessz!!!! ;)
10/54 anonim válasza:
Ja pénteken mész... :D Én is akkor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!