Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik már régóta babaprojekten...

Akik már régóta babaprojekten vannak, de nem jön össze a baba. Titeket is "lever a víz" ha olyan ismerösötöknél jön a baba ahová nem kéne?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 hétben kétszer is levert a víz mikor megtudtam hogy az egyik szült,a másik meg terhes lett.Mindkét csaj semmirevaló,koszos,k*rva egyébként,akik füvel fával "szórakáznak".

2012. okt. 16. 15:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

Ki meri mondani, hogy milyen szinten lenéz jogtalanul embereket? Ehhez csak gratulálni tudok! Szerintem senkinek nincs joga ítélkezni más felett, hogy ki érdemel meg gyereket és ki nem, főleg úgy, hogy még nem is látta, milyen anya, csak teherbe estek. Szerintem ez nagyon durva dolog...nem jobb, mintha valaki azért ítélne el valakit, mert nem lehet gyereke, hogy biztos annak is megvan az oka. Mind a kettő undorító. Nagyon sajnálom azokat, akiknek nem, vagy nehezen jön össze, de attól még nem kell bántani és lenézni azokat, akiknek összejön.

Azt meg nem értem, kedves előző, hogy mit takar az, hogy a jövő hónapban kezdtek el próbálkozni ugyanis mindent meg akartok adni neki...???? nem nagyon értem az ok-okozati láncot.

2012. okt. 16. 17:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Az előzővel értek egyet. Én pontosan tudom, mit jelent küzdeni a babáért, nekem sem jött még össze, pedig évek óta kezelnek már. Talán a jövőben. De mégis mit képzel magáról az, aki így ítélkezik? Nem, nem normális dolog, és igencsak erős önkritikát kell gyakorolnia! Felszínesen ismer másokat, és ítélkezik. SAjnálom,hogy elkeseredetten akarsz babát, átérzem, és tudom, milyen szar, nem is elemzem. De maradj meg embernek lenni, mert ha végül összejön az a baba, érdemes egészséges értékrendet átadni neki, és nem azt, hogyan ítélezzen mások felett ismeretlenül! Nem attól leszel jó anya, hogy összejött a baba, vagy attól, hogy éltél korábban! Hanem attól, ami utána következik!
2012. okt. 16. 17:45
 13/17 anonim ***** válasza:
86%

Kezd már elegem lenni azokból a nőkből, akik útálkozva néznek arra, akinek hamarabb összejött a baba. Mi terveztük a babát, elsőre össze is jött, mégis kaptam a megjegyzéseket, pusztán azért, mert én voltam ilyen szerencsés.

Tele a tököm,hogy azt látom,hogy normális emberek félnek elmondani mondjuk egy baráti vagy családi körben,hogy boldogok, mert jön a baba, pusztán azért mert mindig van valaki, akinek nem.

Ennyire erővel ők is mondhatnák,hogy nekik ez legalább akkora öröm, minta másiknak bánat, tehát milyen jogon ne ossza ezt meg akárkivel!

2012. okt. 16. 18:53
 14/17 A kérdező kommentje:
De sok a felháborodott ember.Nem lenézem öket,hanem csak nem értem hogy én miért nem kaphatom meg végre azt amire már vagy 8 éve várok.Mit ronthattam el hogy ennyire nem lehet?èn is isszonyatosan szegény családból származom egyébként.
2012. okt. 16. 22:07
 15/17 anonim ***** válasza:

És attól,hogy irigyled bárkitől is szerinted hamarabb fog jönni?

Lehet,hogy azért nem jön!

2012. okt. 17. 04:43
 16/17 Katucika0912 ***** válasza:

Talán tulságosan rágörcsölsz a gyerek projektre! Kicsit vedd lazábbra , meg foglalkozz többet magaddal mint másokkal! Amig ez miatt benned rossz érzés van , hogy másnak össze jön neked nem , nem is fog jönni a baba ! Mindennek megvan a maga ideje ! Te akkor fogsz teherbe esni , ha kiegyensúlyozott és nyugodt vagy ! Mi is sokáig probálkoztunk , feszült voltam rossz csalodással töltött el , hogy ha terhes nőt láttam , vagy pici babát ! Persze nem haraggal , csak csalodással! azért soka nem haragudtam egy kismamára se , anyukára se , mert ....

Azt tanácsolom , nyugodj meg , foglalkozz többet a testeddel , szedjál folsavat ( én fél Évig szedtem ) , ne másokkal foglalkozz , csak is magaddal, a pároddal, hogy megérjen szerelmetek gyümölcse! Csak erre koncentrálj , zárd ki a külvilágot ! A baba jön ha jönni kell ...

Sok sikert

2012. okt. 17. 09:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez csak irigység.
2012. okt. 18. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!