Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik már régóta babaprojekten...

Akik már régóta babaprojekten vannak, de nem jön össze a baba. Titeket is "lever a víz" ha olyan ismerösötöknél jön a baba ahová nem kéne?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 hétben kétszer is levert a víz mikor megtudtam hogy az egyik szült,a másik meg terhes lett.Mindkét csaj semmirevaló,koszos,k*rva egyébként,akik füvel fával "szórakáznak".

2012. okt. 16. 15:09
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
* bocsi a trágárkodásért,de elpattant a hurok most rendesen.
2012. okt. 16. 15:10
 2/17 anonim ***** válasza:
62%
Igen, ez már bennem is felmerült..miért oda...pont volt is itt egy kérdés, nemrég.Ha valóban ilyenek, sajnálom a gyerekeket. Csak reménykedjünk, nekünk is lesz nemsokára!Én is nagyon szeretnék!!
2012. okt. 16. 15:11
 3/17 A kérdező kommentje:
Èn is nagyon de nagyon szeretnék már egy babát,de az istenért nem jön össze,pedig ide jöhetne akár 2 is.Deviszont ahol kajára alig futja,ott minden évben majdhogynem új tesó érkezik.Lever a víz még a hírétöl is ilyenkor
2012. okt. 16. 15:16
 4/17 anonim ***** válasza:
37%
Szia! Ezzel én is így vagyok. Én is tettem fel nemrég egy kérdést hasonló problematikával. ( http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. a lány 20 éves, nem akartak még gyereket, 1 éve vannak együtt, a fiút most rúgták ki. Nekik becsúszott! Iszonyatosan rossz érzés!
2012. okt. 16. 15:22
 5/17 anonim ***** válasza:
76%
Engem az ilyen modortól ver ki a víz. Biztos azt gondolod nagy ősanyakét, hogy mindenkinél jobb anya lennél, ezért lenézed pl. a pénzteleneket. Képzeld, Édesanyám nagyon rossz körülmények között nevelt fel hármunkat egyedül, de nála jobb és odaadóbb anyát nem ismerek, mindent megtett értünk erején felül. Ha éppen nem fenséges vacsora volt, akkor sem maradt el az esti mese, a beszélgetés vagy a hétvégi kirándulás. Lehet, hogy aki nem várta a babát, de nem olyan tehetős mint te, sokkal jobb anya lesz!!! Én sem vártam, 29 hetes vagyok, de bármit meg fogok érte tenni. És előtte buliztam, éltem az életem, utaztam, biztos a te szemedben én is koszos k...va lettem volna, de ezt a gyereket senki nem fogja úgy szeretni, olyan odaadással, mint én. És remélem, hogy azoknak, akiket te ilyen egyszerűen megbélyegzel, azoknak ugyanúgy a babájuk lesz a legfontosabb ezek után, neked pedig mire összejön a kisbabád, addigra lecsökken a lenézésed és az arroganciád másokkal szemben!
2012. okt. 16. 15:46
 6/17 anonim ***** válasza:
79%
Kifejezetten irritál, hogy úgy gondolod, TE meghatározhatod, kinek jár a családi élet, baba, kinek nem. Nézz magadba, mert nagyon rossz úton haladsz!
2012. okt. 16. 15:53
 7/17 anonim ***** válasza:
78%
szerintem nem a te tiszted eldönteni, hogy hova kéne jönnie a babának és hova nem. természetes, hogy vágysz rá, de ne jelentsünk ki ilyet!
2012. okt. 16. 16:05
 8/17 anonim ***** válasza:
77%

Szia! Hasonló cipőben jártam mint te, nem sikerült teherbe esnem, stb. évekig próbálkoztunk eredménytelenül. Igazából én a környezetemben lévőkre voltam féltékeny, és magamban kerestem a hibát, mit tettem én amiért én nem érdemlem meg a babát, időközben majdnem tönkre ment a házasságunk ebbe az egészbe, míg rájöttünk, hogy nem hiába nem jött a baba évekig. Miután a gondolatainkat, szemléletünket, valamint a tökéletesnek hitt kapcsolatunkat helyre tettük, elsőre sikerült (igaz kis orvosi segítséggel) a baba, akinek pár nap múlva várjuk az érkezését a legnagyobb boldogságban :)

Kitartást kívánok nektek, és hogy mielőbb a pocakodban legyen egy csöppség. Felejtsd el a negatív gondolatokat és tudd, hogy nektek is sikerül!!!

2012. okt. 16. 16:16
 9/17 anonim ***** válasza:
17%
Igen. Aki megérdemli, annak nagyon örülök, vele örülök. De az ilyenektől kivagyok, és nehéz úgy csinálni hogy ne láttszódjon rajtam...
2012. okt. 16. 16:39
 10/17 anonim ***** válasza:
35%

Tudom, hogy mit érzel. Inkább nem fejtem ki miért. De szívből kívánom, hogy sikerüljön nektek. Mi jövő hónapban kezdünk próbálkozni, ugyanis én meg akarom adni neki a tőlem telhető legjobbat.

Aki meg leszól, ez van. Te legalább ki mered mondani.

2012. okt. 16. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!