Akik már régóta babaprojekten vannak, de nem jön össze a baba. Titeket is "lever a víz" ha olyan ismerösötöknél jön a baba ahová nem kéne?
Szia! Hasonló cipőben jártam mint te, nem sikerült teherbe esnem, stb. évekig próbálkoztunk eredménytelenül. Igazából én a környezetemben lévőkre voltam féltékeny, és magamban kerestem a hibát, mit tettem én amiért én nem érdemlem meg a babát, időközben majdnem tönkre ment a házasságunk ebbe az egészbe, míg rájöttünk, hogy nem hiába nem jött a baba évekig. Miután a gondolatainkat, szemléletünket, valamint a tökéletesnek hitt kapcsolatunkat helyre tettük, elsőre sikerült (igaz kis orvosi segítséggel) a baba, akinek pár nap múlva várjuk az érkezését a legnagyobb boldogságban :)
Kitartást kívánok nektek, és hogy mielőbb a pocakodban legyen egy csöppség. Felejtsd el a negatív gondolatokat és tudd, hogy nektek is sikerül!!!
Tudom, hogy mit érzel. Inkább nem fejtem ki miért. De szívből kívánom, hogy sikerüljön nektek. Mi jövő hónapban kezdünk próbálkozni, ugyanis én meg akarom adni neki a tőlem telhető legjobbat.
Aki meg leszól, ez van. Te legalább ki mered mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!