Tudom hogy hiányos a görbém de mit szóltok hozzá?
Egy ideig nem mértem mert nyaralni voltunk és nem azonos időben ébredtem naponta:)
Lehetett akkor a pém amikorra behúzta?
Lehet ebből baba?
Az előző ciklusom elég hosszú lett mert Closty nélküli volt. ( most sem szedem) Amúgy 30 napos szokott lenni általában. Szerintetek?
ezt a görbét nem lehet értékelni. Hiányzik belőle nagyon sok!
Csak akkor értékelhető a görbe, ha mindennap méred azonos időben.
Ebből senki nem fogja tudni neked megmmondani!
mi van akkor ha 14-22 ciklusnap között leesett 36 alá csak nem mérted? Akkor az azt jelenti, hogy akkor volt PÉ. Ezért mivel hiányos nem lehet rá mit mondani
Jól van na! 1éve mérem rendszeresen most kimaradt egy hét:(((
Azért van még valakinek mondanivalója?
Én amikor elmentem két hétre nyaralni, vittem magammal hőmérőt, papírt és ceruzát. :-)
Első válaszolónak: nem mindenkinek esik le a hő pé ELŐTT. Ebből nem lehet következtetni semmire. Ovulációra a HŐ FELFUTÁSA utal, mikor tetszenek végre megjegyezni? :-) Ha felfut a hő, akkor VOLT ovuláció.
Neked ezt történt. A görbédből az látszik, hogy az egyhetes hiány alatt valamikor volt ovulációd, és azóta magasabb a hőd. Hogy mikor volt, azt a jóég tudja, én csak annyit tudok megmondani, hogy biztosan nem a 14. napon volt, mert a hőleesés még csak ELŐJEL. Lehetett mindjárt másnap, a 15. napon, vagy utána bármikor, akár a 22. napon is.
Ha 30 naposak a ciklusaid, akkor legvalószínűbben a 15-18. napon ovulálhattál valamikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!