Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom hogy hiányos a görbém...

Tudom hogy hiányos a görbém de mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés

Egy ideig nem mértem mert nyaralni voltunk és nem azonos időben ébredtem naponta:)

Lehetett akkor a pém amikorra behúzta?

Lehet ebből baba?

Az előző ciklusom elég hosszú lett mert Closty nélküli volt. ( most sem szedem) Amúgy 30 napos szokott lenni általában. Szerintetek?

[link]

2009. aug. 7. 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:

ezt a görbét nem lehet értékelni. Hiányzik belőle nagyon sok!

Csak akkor értékelhető a görbe, ha mindennap méred azonos időben.

Ebből senki nem fogja tudni neked megmmondani!

mi van akkor ha 14-22 ciklusnap között leesett 36 alá csak nem mérted? Akkor az azt jelenti, hogy akkor volt PÉ. Ezért mivel hiányos nem lehet rá mit mondani

2009. aug. 7. 11:04
 2/5 A kérdező kommentje:

Jól van na! 1éve mérem rendszeresen most kimaradt egy hét:(((

Azért van még valakinek mondanivalója?

2009. aug. 7. 11:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Én amikor elmentem két hétre nyaralni, vittem magammal hőmérőt, papírt és ceruzát. :-)

Első válaszolónak: nem mindenkinek esik le a hő pé ELŐTT. Ebből nem lehet következtetni semmire. Ovulációra a HŐ FELFUTÁSA utal, mikor tetszenek végre megjegyezni? :-) Ha felfut a hő, akkor VOLT ovuláció.

Neked ezt történt. A görbédből az látszik, hogy az egyhetes hiány alatt valamikor volt ovulációd, és azóta magasabb a hőd. Hogy mikor volt, azt a jóég tudja, én csak annyit tudok megmondani, hogy biztosan nem a 14. napon volt, mert a hőleesés még csak ELŐJEL. Lehetett mindjárt másnap, a 15. napon, vagy utána bármikor, akár a 22. napon is.

Ha 30 naposak a ciklusaid, akkor legvalószínűbben a 15-18. napon ovulálhattál valamikor.

2009. aug. 7. 12:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Hát 1 hét múlva tesztelek, hamarabb biztosan nem:)
2009. aug. 7. 12:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Tegnap megjött:(((((((((((((((((((((
2009. aug. 13. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!