Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Másnak is ilyen nehéz, vagy...

Másnak is ilyen nehéz, vagy csak nekem?

Figyelt kérdés
Ma vendégségben voltunk párom unokatesójánál, akinek a felesége 22 hetes terhes. Mi nagyon régóta próbálkozunk és nem jön a gólya felénk. Eddig nem volt semmi bajom, ha kismamát láttam, de most ki kellett mennem, mert sírógörcsöt kaptam. Soha nem fordult elő velem a 6 év alatt egyszer sem. Szégyelltem egy kicsit magam. Olyan nehéz. Másnak is van ilyen, amikor akaratlanul is kiakad?
2012. okt. 14. 15:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó én is most 24.-én leszek csak 26 éves. Úgy hogy én is fiatal vagyok. Nagyon sajnálom ami veled történt! Kívánom, hogy mihamarabb csak egy emlék legyen ez az egész. És nem sokára már a babvárás örömeire koncentrálhassunk!
2012. okt. 15. 12:36
 12/15 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen! :))

Remélem nemsokára reggeli rosszullétekről és dagadó bokákról társaloghatunk majd egy újabb topikodban!;)

Isten éltessen előre is!

2012. okt. 15. 19:25
 13/15 anonim ***** válasza:
3. nspi hormonjaid és a terheléses cukor+inzulin vizsgálat eredményét meg tudod írni?
2012. okt. 15. 21:20
 14/15 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a sok papír között a 3. napi vérvételt, de a cukorterhelést nem, pedig tudom, hogy voltam olyanon, lehet, hogy a dokinál van a kartonomban. Tsh:1,4, T4:13,88, T3:5,16, LH:5,86, Fsh:5,29, Prolaktin:325,1, Ösztradiol:199,7, Progeszteron:2,5, SHGB:50,5, Tesztoszteron: 0,59.
2012. okt. 16. 12:34
 15/15 A kérdező kommentje:
d'87 nagyon szépen köszönöm! Én is remélem, hogy legközelebb, már a terhesség témakörben kérdezősködünk :)
2012. okt. 16. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!