Másnak is ilyen nehéz kibírni? Ez az első hónap, hogy belevágtunk a babaprojektbe és már nagyon izgatott vagyok, pedig még 6 napom van.
Nem tudom, de az első hónapban én is mindent figyeltem, felváltva voltam meggyőződve arról, hogy van baba, és arról, hogy tuti megjön. :))) És a második hónap is ilyen volt.
A harmadik hónapban sikerült végül is a pici hála Istennek, de én azt hiszem, hogy felesleges ezeket a jeleket kémlelni, hiszen mindegyik utalhat babára és menstruációra is, ilyen korán meg még nem nagyon tünetképző egy terhesség. Ettől mindössze becsavarodik az ember lánya. :)) Élvezd, hogy bármikor jöhet, és jönni is fog. :)
(Én egyébként onnan tudtam, hogy ez tuti baba, amikor a teszt napján hánytam reggel. Ez volt a 30. ciklusnap, délután már pozitív volt a teszt. :))
Sok sikert a Picihez! :))
33 hetes km
Most én is a "falat kaparom", hogy meglesz, vagy nem, de halovány pozitív :)
Hű, nekem ez nagyon terhességnek tűnik! Gratulálok! Legyen egészséges, ha lesz! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!