Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Másnak is ilyen nehéz kibírni?...

Másnak is ilyen nehéz kibírni? Ez az első hónap, hogy belevágtunk a babaprojektbe és már nagyon izgatott vagyok, pedig még 6 napom van.

Figyelt kérdés
Nagyon tünetem nincs azon kívüli, hogy 2-3 napja iszonyúan szurkált hol a bal, hol a jobb petefészkem és 1-2 napja meg mensiszerű fájdalmam van, csak gyengébb. Ja és leszakad a derekam. Ami más, hogy máskor a peteéréstől a mensiig nagyon fáj a cicim és most pedig csak 2-3 napja kezdtem érezni, hogy feszül, de nem fáj annyira, ahogy szokott. A hőm felment már 3 napja 37,2-re pedig csak mensi előtti napokban szokott ennyire felmenni. Szerintetek?
2012. márc. 26. 20:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de az első hónapban én is mindent figyeltem, felváltva voltam meggyőződve arról, hogy van baba, és arról, hogy tuti megjön. :))) És a második hónap is ilyen volt.

A harmadik hónapban sikerült végül is a pici hála Istennek, de én azt hiszem, hogy felesleges ezeket a jeleket kémlelni, hiszen mindegyik utalhat babára és menstruációra is, ilyen korán meg még nem nagyon tünetképző egy terhesség. Ettől mindössze becsavarodik az ember lánya. :)) Élvezd, hogy bármikor jöhet, és jönni is fog. :)

(Én egyébként onnan tudtam, hogy ez tuti baba, amikor a teszt napján hánytam reggel. Ez volt a 30. ciklusnap, délután már pozitív volt a teszt. :))

Sok sikert a Picihez! :))

33 hetes km

2012. márc. 26. 20:37
 2/16 anonim ***** válasza:
Ó, életem leghosszabb két hete volt (ja, szülés előtti két hét is hosszú volt, meg a babával való első hetek is), de mikor nem tudtam, hogy lesz baba, vagy nem...na, tudom, a falat kapartam :D Nekünk elsőre összejött, de jó is rá emlékezni... csak pozitívan, és nem lesz semmi gond. Nemvért napján, ha semmi vérzés, tesztelj, nekem már előtte két nappal volt egy nagyon halvány csík a másik mellett.
2012. márc. 26. 20:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen korán még ne keress tüneteket nem tesz jót.Én két évig csináltam ezt és mikor már orvoshoz akartam menni akkor lett pozitív a teszt.Mindent tünetnek magyaráztam be magamnak.Ha barnáztam,ha nem fájt a mellem, ha fájt a mellem,minden tünet volt számomra aztán mégis megjött.Nem akartalak elkeseríteni,tudom,hogy nehéz kivárni,de csak akkor reménykedj,ha nem jön meg időben.
2012. márc. 26. 20:42
 4/16 A kérdező kommentje:
Tüneteket nem keresek, csak leírtam hogy érzem magam :) Együtt voltunk már mensi után 6 nappal és aztán 2 naponta, csináltam gyertyaállást meg mindent beleadtam :) remélem összejön... nagyon szeretnénk
2012. márc. 26. 20:45
 5/16 anonim ***** válasza:
Remélem sikerül :)szurkolok.
2012. márc. 26. 20:51
 6/16 A kérdező kommentje:
köszönöm :) mitől lehet egyébként ez a petefészek szurkálás? tényleg nem szokott ilyen lenni
2012. márc. 26. 20:54
 7/16 anonim ***** válasza:
Sokan azt mondják,hogy beágyzódás de nekem mensi előtt is volt már.A beágyzódást nem éreztem,csak mensi előtt 4 nappal már éreztem a mensi szerű görcsöket.
2012. márc. 26. 20:56
 8/16 A kérdező kommentje:
hát én is felváltva érzem a petefészkem szúrkát meg a megjön érzést...
2012. márc. 26. 20:58
 9/16 anonim ***** válasza:
Majd kiderül légy türelemmel.:)
2012. márc. 26. 20:59
 10/16 anonim ***** válasza:

Most én is a "falat kaparom", hogy meglesz, vagy nem, de halovány pozitív :)

Hű, nekem ez nagyon terhességnek tűnik! Gratulálok! Legyen egészséges, ha lesz! ;)

2012. márc. 26. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!