Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bölcsis anyukák! Ez másnak...

Bölcsis anyukák! Ez másnak ilyen nehéz volt?

Figyelt kérdés
Ma íratom be 19 hós fiamat a bölcsődébe, de valahogyan minden egyes porcikám tiltakozik ez ellen. Valószínűleg azért, mert átlagban itthon vagyok, egyedül a gyakorlatokon meg amikor egyetemre megyek (levelező) akkor nem. De sajnos nem tudom a felügyeletet megoldani. Bűntudatom van, amiért magam miatt bölcsibe akarom adni.
2012. ápr. 13. 08:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez igy normalis, de ne vidd tulzasba, mert megerzi a fiad es akkor nehezebben fog beszokni. Aztan majd amikor latod rajta, hogy mennyire szeret vele egykoruakkal lenni es mennyit fejlodik a bolcsiben, akkor majd megnyugszol. az en fiam 3 honapja bolcsis, imad ott lenni, reggelente fut a bolcsibe.
2012. ápr. 13. 08:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem, igyekszem leplezni. Neki is mondogatom már, hogy majd megy a bölcsibe, szerencsére mindenkivel jól el van, bár a gyerekektől tart, pedig van a családban jó pár vele hasonló korú. Köszönöm a válaszod !
2012. ápr. 13. 09:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen, nehéz. De legalább örülj, hogy van helye a bölcsiben. Nekünk nincs, ő a nagymamához megy. Ami bizonyos szempontból talán jó neki, csak mégsem leszek vele egész nap, és nem tudom ezt hogy fogja viselni. Ráadásul anyu nagyon messze is lakik, szóval jó korán fogunk kelni. Nekem is lelkifurdalásom van emiatt, hogy nem tudok vele tovább itthon maradni, de mi nem jövünk ki a GYES-ből.

Szükség törvényt bont, én azzal vigasztalom magam, hogy ismerek olyat is, aki fél évesen betette a gyerekét a csanába. Annál azért mégiscsak jobb anya vagyok.

2012. ápr. 13. 10:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is volt hatalmas bűntudatom. A fiam 2-3 nap alatt beszokott, én meg kerestem hetekig rajta a sebeket, a foltokat, féltem, hogy rosszul bánnak vele, hogy bántják esetleg. Szerencsére sosem volt semmi baj eddig, a fiam szereti a bölcsit, reggel az öltözőben már elkezdett táncolni, hallotta, hogy a csoportban szól a zene.:) 3 hónapja bölcsis a fiam, már nekem is sokkal könnyebb, és nyugodt vagyok egész nap, mert tudom, hogy vigyáznak rá.
2012. ápr. 13. 14:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia Sorstárs!!

Jövőhét hétfőn kezdem beszokatni a bölcsibe a fiam!Bár ő már 2 éves lesz májusban de valahogy már előre összeszorul a gyomrom...akárki mit is mond ez egy korszaknak a vége!

"leválik,elszakad" tőled a gyermeked és ezt olyan nehéz elfogadni...de hát ez az élet rendje!...na már bőgök is....

2012. ápr. 14. 00:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenki igy van ezzel, tenleg akkor fog elmulani ez az erzes he lätod hogy milyen szivesen megy majd a gyerekek köze. Enyem 20 honapos 4 honapja jär mär de kepzeld el hogy mikor megyek erte vagy elszalad vagy elbujik a csoportszobäban nem akar hazajönni:) Na meg ha kint vannak az udvaron akkor meg fel orät kell meg värjak rä mire a kisasszony hajlando lessz hazajönni:)
2012. ápr. 16. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!