Anyukák! Közeleg a farsang. Ti honnan szereztek be ruhát és mit bölcsis, ovis kisgyereketeknek?
Nálunk elmondták az oviban, hogy sokkal jobban értékelik a saját készítésűt, ezért szinte mindenki így tett, kevesen voltak, akik egyszerűen megvettek egy kész jelmezt.
Virág, szőlő, cica, kutya, róka, tavasztündér, pingvin -ezek jutottak hirtelen eszembe az ovis és kisiskolás évekből, amik egyszerűen és otthon készültek.
Bölcsis kislányom imádja Angelina Balerinát. Mivel ez volt a kérése, így természetes, hogy nem próbálkozom rábeszélni a valamelyik hercegnőre. (lesz még ép elég farsang)
Ebay-ről vettem neki egy gyönyörű balettruhát a méretében (totál hasonlít az egérbalerínáréra s nem mellesleg itthon nem is láttam kicsi rucit) szép flitteres a tüllszoknyája. Fehér harisnya, csináltam fehér hajpántra fehér fülecskéket, fehér kitömött farkincát a szoknya alá hogy kilógjon. Vettem hozzá egy fehér balerina cipellőt. A ruhára még varrnom kell piros rózsát a derekához és kész.
Már felpróbáltattam vele (főleg a ruha miatt, mert elég nehéz volt a kommunikáció, az eladó az istennek nem értette meg, hogy kinyújtva is kérem lemérni) és eszméletlen cukin néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!