Ti engeditek ovis gyereketeknek hogy az legyen farsangon ami akar?
Én igen, ezt találtam neked szerintem nagyon menő lesz:
Hát attól függ, mi szeretne lenni. A döntését tudom befolyásolni, így az lehet ami akar.
Eddig kalóznak készült, szerintem nincs akadálya. Már elkezdtük beszerezni a dolgokat hozzá. Kész jelmezt nem veszek, egyrészt nem telik rá, másrészt hol a gyerek öröme, a készülődésben.
A fiam is előhozakodott a pókemberrel, de amikor rákérdeztem h miért, csak annyit mondott, h a barátja is az lesz. Na de a következő kérdésem: ki a pókember, mit csinál? - ezekről persze nem tud semmit, ezért könnyű volt olyan jelmezt választani, amiről tud is valamit.
Kiscsoportos, 4 és fél éves.
Második vagyok
tavaly a bölcsiben túró rudi volt. Ketten készítettük a jelmezt, nagyon boldog volt, és jól érezte magát benne.
Az én fiam már 3 éve nyaggat a Pókemberrel :) Ez olyan, mint a lányoknál a királylány/hercegnő :)
Mondjuk idén Superman akar lenni, de számomra egykutya.
Ajánlgatom neki, hogy legyen kalóz, de a kis barátai véleményére (akik Pókemberek és Superman-ek lesznek) többet ad...
Hát nem tudom, én is vacillálok, hogy mi lenne a jobb. Mert ha az lesz, ami ő akar lenni, akkor beolvad a tömegbe, de legalább ő dönthetett, ha meg rábeszélem az én ötletemet, akkor ugyan egyedi lehet, de az nem az ő akarata lenne.
Nem tudom, melyikkel teszek jót és melyikkel rosszat? :)
Amúgy az a Transformers jelmez nagyon szuper!!!!! :)
Első évben én is féltem hogy nem akar beoltozni de mivel házikó a jele kitalalta hogy az lesz. Én ezt úgy oldottam meg, hogy adtam rá egy sima barna nacit egy hosszú ujjú turis fehér polora meg, ragasztottam, filc anyagból ajtót ablakot az ujjara végig meg tetocserepeket. Ehhez mar csak egy kemeny kalap kellett kartonpapirbol, így max az volt rizikós hogy nem fogja felvenni mert a többi olyan volt mint a rendes
ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!