Másnak is ennyire nehéz?
:)))) De aranyos vagy! :)
Sajnos lesz még nehezebb is, kitartás! Ha ez vigasztal, nekem terhesség előtt 61 cm volt a derekam, a 37. hétben meg 130... Úgy, hogy 7 kilót híztam, tehát gondolhatod, hogy hogyan mozogtam... Ráadásul elég idétlenül is néztem ki, a kis ropi lábaimmal és egy óóóóriási dinnyével... ;)) De az egészet elfelejted, amikor a kezedbe veszed a picurt.
Szóval nyugalom, nem maradsz így, és sok boldogságot kívánok!
6 hetes baba anyukája
ohh, ne aggódj én még csak a 13.hete taposom és alig birok reggel felkelni...a délelőttek katasztrofálisak és este szintén kivagyok.
mondjuk van egy 20 hónapos fiam is, aki nem igazán hagy lazítani:)
Köszi, "megnyugtató" a tudat, hogy ennek így kell lennie. :D
Egyébként nekem is van egy 1,5 évesem,alig bírok vele, minden segítséget igyekszem kihasználni, és én addig pihenek. :(
Nekem is 2,5 hónapom van hátra, 108 centis a hasam, ja és van egy örökmozgó 16 hónaposom, pihenés és segítség nulla... Szerinted?
Nyugi,nem vagy egyedül:)
Én is 30 hetes vagyok és 108cm a haskörfogatom.. Nagyon nehéz felkelni nekem is ráadásul sokat vagyok egyedül a férjem munkája miatt..
Ráadásul ez a nagy hőség is kikészít...
Kitartás :) messze még a vége :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!