Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is ennyire nehéz?

Másnak is ennyire nehéz?

Figyelt kérdés
Ágyból alig bírok felkelni. Ébredés után és este kritikus a helyzet, akkor sokszor felhúzatom magam a férjemmel, annyira gyengének érzem magam hozzá. Nagy a hasam, 100 felett van van, és még bő 2,5 hónapom van hátra. Mi lesz később? Van olyan kismama, aki annyira fitt, hogy simán felkel fekvő helyzetből nagy hassal?
2012. jún. 20. 12:20
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
2 hónapom, elszámoltam.
2012. jún. 20. 12:21
 2/11 anonim ***** válasza:

:)))) De aranyos vagy! :)

Sajnos lesz még nehezebb is, kitartás! Ha ez vigasztal, nekem terhesség előtt 61 cm volt a derekam, a 37. hétben meg 130... Úgy, hogy 7 kilót híztam, tehát gondolhatod, hogy hogyan mozogtam... Ráadásul elég idétlenül is néztem ki, a kis ropi lábaimmal és egy óóóóriási dinnyével... ;)) De az egészet elfelejted, amikor a kezedbe veszed a picurt.

Szóval nyugalom, nem maradsz így, és sok boldogságot kívánok!

6 hetes baba anyukája

2012. jún. 20. 12:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Óriási dinnyével... :) Aranyos :):):)
2012. jún. 20. 12:25
 4/11 anonim ***** válasza:

ohh, ne aggódj én még csak a 13.hete taposom és alig birok reggel felkelni...a délelőttek katasztrofálisak és este szintén kivagyok.

mondjuk van egy 20 hónapos fiam is, aki nem igazán hagy lazítani:)

2012. jún. 20. 12:29
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi, "megnyugtató" a tudat, hogy ennek így kell lennie. :D

Egyébként nekem is van egy 1,5 évesem,alig bírok vele, minden segítséget igyekszem kihasználni, és én addig pihenek. :(

2012. jún. 20. 12:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem is 2,5 hónapom van hátra, 108 centis a hasam, ja és van egy örökmozgó 16 hónaposom, pihenés és segítség nulla... Szerinted?

Nyugi,nem vagy egyedül:)

2012. jún. 20. 12:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem már csak 2 hetem van hátra, ha minden jól megy, de szerencsére nem kell semmihez segítségek kérnem. Fel tudok kelni az ágyból és minden itthoni teendőmet el tudom látni! Sőt még a bevásárlást is egyedül intézem.
2012. jún. 20. 12:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem kelünk fel fekvő helyzetből nagy hassal, nanem először az oldalunkra fordulunk és utána valahogy nehezen. Bánja a fene! 38 hkm
2012. jún. 20. 12:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Nálam is hasonló a helyzet. Még 11 hetem van hátra, de elég nehezemre esik felkelni. Csak úgy tudok, hogy az oldalamra fekszem és "legurulok" az ágyról. Felülni egyáltalán nem tudok. A fürdőkádból kiszállás pedig egy kész élmény... még szerencse, hogy pont ott van mellette a mosdókagyló és abban tudok kapaszkodni.
2012. jún. 20. 12:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is 30 hetes vagyok és 108cm a haskörfogatom.. Nagyon nehéz felkelni nekem is ráadásul sokat vagyok egyedül a férjem munkája miatt..

Ráadásul ez a nagy hőség is kikészít...

Kitartás :) messze még a vége :)

2012. jún. 20. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!