Másnak is ilyen nehéz?
Szia!
Szerintem többen vagyunk ezzel így.Nekem sajnos a 22. hét környékén olyan erős görcsös-szúró fájdalmaim voltak,hogy többször is mentem a kezelőorvosomhoz vizsgálatra de mindig zárt volt a méhszáj szerencsére!Olyan szinten fájt,hogy fetrengtem,azt mondta az orvosom a méhszalagok feszülnek,sokat legyek-naponta kb. 2-3 óra hosszát négykézlábon ezzel tehermentesítem a szalagokat.Tényleg használt.De így a vége felé is elég nehéz nekem,sokat görcsölök.Még ajánlott rá No-spa-t is abból minimálisat szedtem,mert amúgy aludni sem tudtam volna.Fel a fejjel,örüljünk a végeredményhez.
40 hetes km
szia
veled egyidős vagyok :-)nekem alul szokott feszülni,mintha durranna szét és mostanában nyilalló érzések vannak egy-egy pontban. az utóbbit a méh változására fogtam, az előbbit nem tudtam mire.... :-)
én orvoshoz majd jövőhét után megyek, akkor tudok rákérdezni, annyira nem vészes szerencsére, pedig már én is elmúltam 30 és ez az első babánk :-D
Szia!
Nekem is voltak/vannak ilyenek, nagyon tud fájni tényleg, és ijesztő is, de a dokim szerint csak a méhszalagok nyúlnak.
Szedsz MagneB6-ot? Ha nem, akkor kezdd el, napi 3x1, majd a 25 héttől meg 3x2, ez oldja a görcsöket.
Nem feküdj hanyatt, vagy ha mégis, akkor húzd fel a lábadat!!!!
Minden jót!
Előző vagyok.
Azt elfelejtettem írni, hogy Én 35 éves múltam, és hát sajnos...ez van, kicsit nehezebben viseli az ember már ebben a korban! Vénülünk! :-D
Sziasztok!
A 2. válaszoló vagyok vagyok,és való igaz így 35 évesen első babásnak lenni hát nem egy leányálom,nem biztos ,hogy a kor okozza de biztos,hogy az én babásságom is nehéz dió.
40 hetes nyűgös kismami:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!