Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is ilyen "nehéz"?...

Másnak is ilyen "nehéz"? 3.babámat várom..

Figyelt kérdés
Az első terhességem szinte végig hányással telt,a második mozgalmas volt egy gyerkőc mellett.Igaz egy ik 9 hónap sem volt a kedvencem.Most sincs semmi bajom viszont fizikálisan nagyon hamar elfáradok a 23 kiscsaj mellett iskola,külön óra ,szakkör, tánc stb.és akkor még a 2.5 fél évesről nem is szóltam.Most is alig várom hogy végre megszüljek.Más is van igy aki a többedik babáját várja?Nem vagyok egy nyavajgos de ez most nagyon ki kivánkozott belőlem.Röviden fogalmazva minden nehéz!
2009. ápr. 28. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Így van ez, nehéz több gyerkőc mellett végigcsinálni egy újabb várandóságot.

Engem fizikailag nagyon megviselt a második aztán meg a harmadik várandósság, ők ráadásul ikrek lettek.

Nem tudnál esetleg segítséget kérni vmelyik rokontól/baráttól, akit a gyerekek is szeretnek? Pl úgy szervezni, hogy nagyi elvállalja a hétfői szakkört, vagy délelőtt vigyáz a kisebbre, hogy addig pihizhess egy kicsit... ilyesmikre gondoltam.

Nekem szerencsém van, mert elég nagy a rokonság, és nagyon összetartó, sokat segítettek - nélkülük lehet, hogy nem vállaltunk volna be ennyi gyereket :)

Felhívtak hogy holnap hoznának ebédet én ne főzzek, vagy átjött vasalni mert volt egy szabad órája, vagy levitte a játszótérre a lurkókat, ide-oda fuvarozták az iskolást, ovist...persze ez oda-vissza működik, mi is szoktunk az unokatesókkal "szülőtehermentesítő" programokat csinálni, főleg, ha épp útban egy újabb bébi.

2009. ápr. 28. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen, igen, igen! Én a negyediket várom a lányok 13,10 és 3-évesek én pedig már a 39-héten járok de tényleg nagyon nehéz pedig szerencsére a párom és anyósomék nagyon sokat segítenek.

Kitartás neked de sokkal könnyebb a pici babával sem lesz mindent meg kell majd szervezned, szakkör, szülői stb...

Azért én úgy gondolom megéri a nagycsaláddal járó extra gond mert extra örömöt is sokat ad :)!

2009. ápr. 28. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én is a 3.babát várom. Van egy 3,5 éves cukorbeteg kisfiam, egy 15 hónapos kislányom. A 18. héttől nyitva van a méhszájam. Segítség az elején volt, most meg csak az nyósomra lehet számítani. Ő az egyetlen aki szívesen segít és utána nem vágja a fejemhez, hogy mennyit segített. Van egy húgom, Ő is otthon van gyesen. Kétszer volt itt, azóta megsem kérdezte kell-e segíteni. Szóval ennyit a családi összetartásról. Most 35 hetes vagyok. Remélem még egy picit bent marad a picikém. Szülés után is csak az anyósomra számíthatok. Szóval nagyon nehéz. Kitartás Neked is. Minden jót. Ha van aki segítsen fogadd el!
2009. ápr. 29. 08:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.A férjem sokat segít,tényleg rá mindenben számíthatok amikor itthon van.Anyukám még nagy segítség,sajnos őt nem lehet mozgosítani mert beteges,ha suliba kell menni.Apukám pedig dolgozik.Anyosomék pedig nem is akarnak csak a kritika hogy mit nem csinálunk jól de ez már 10 év után lepörög.biztosan minden oké lesz csak most össze jöttek a dolgaink és azért kívánkozott ki belőlem.
2009. ápr. 29. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!