Másnak is ilyen "nehéz"? 3.babámat várom..
Így van ez, nehéz több gyerkőc mellett végigcsinálni egy újabb várandóságot.
Engem fizikailag nagyon megviselt a második aztán meg a harmadik várandósság, ők ráadásul ikrek lettek.
Nem tudnál esetleg segítséget kérni vmelyik rokontól/baráttól, akit a gyerekek is szeretnek? Pl úgy szervezni, hogy nagyi elvállalja a hétfői szakkört, vagy délelőtt vigyáz a kisebbre, hogy addig pihizhess egy kicsit... ilyesmikre gondoltam.
Nekem szerencsém van, mert elég nagy a rokonság, és nagyon összetartó, sokat segítettek - nélkülük lehet, hogy nem vállaltunk volna be ennyi gyereket :)
Felhívtak hogy holnap hoznának ebédet én ne főzzek, vagy átjött vasalni mert volt egy szabad órája, vagy levitte a játszótérre a lurkókat, ide-oda fuvarozták az iskolást, ovist...persze ez oda-vissza működik, mi is szoktunk az unokatesókkal "szülőtehermentesítő" programokat csinálni, főleg, ha épp útban egy újabb bébi.
Szia!
Igen, igen, igen! Én a negyediket várom a lányok 13,10 és 3-évesek én pedig már a 39-héten járok de tényleg nagyon nehéz pedig szerencsére a párom és anyósomék nagyon sokat segítenek.
Kitartás neked de sokkal könnyebb a pici babával sem lesz mindent meg kell majd szervezned, szakkör, szülői stb...
Azért én úgy gondolom megéri a nagycsaláddal járó extra gond mert extra örömöt is sokat ad :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!