Másnak is csak hason alszik a babája? Ma eléggé rám ijesztettek, hogy miért hagyom hason aludni 12 hetes babámat. Nem félek-e attól, hogy pl. túlmelegszik, megfullad stb. Ennyire nagy gond, tényleg?
ó, az én lányom is hason szeretett aludni az első pillanattól kezdve. sose lett semmi baja (pedig légzésfigyelőnk meg bébiőrünk stb sem volt).
Én nem hallgattam a vészmadarakra, pedig kaptam hideget-meleget ezzel kapcsolatban.
Szia. Az én lányom életében nem aludt hason, azonnal sírt, ha hasra fektettük. Csakis háton. De ezzel mi eléggé kilógunk a "sorból", mert rengeteg babás ismerősöm van, és csak egyedül a miénk alszik háton, mindenkié hason! (ráadásul az enyém el is feküdte a fejét hátul) :(( Én pedig szerettem volna hason altatni, de nem vált be.
Nem hinném, hogy baja lesz, sokkal több baba alszik hason, mint háton :)
Tényleg ne hallgass másokra!
Mindig mindenki csak a rosszat mondja, és mindig mindenkinek van egy rémsztorija mindenre.
Az én babám hasfájós volt.
Akkor kezdett megoldódni a dolog, amikortól hason altattam.
Felhúzta a kis lábacskáit, és könnyebben átvészelte a rátörő szélgörcsöket.
Úgy altasd, ahogy neki jó.
És hidd el, lesznek még témák, amikre mesélik majd a rémsztorikat, valamelyik rokon ismerősének a szomszédjának az unokatesójának a gyerekéről, aki PONT úgy járt... :-)
Mi is hasonalvósok vagyunk! :) A kicsi most lesz egy éves, de a kezdetektől hasonalvós. Nálunk az egész család ilyen volt, mindenki hason aludt kiskorában. Semmi bajunk tőle.
Ez az egész csak kitaláció, mert nem tudják pontosan, mi okozza a bajt a korai bölcsőhalálnál.
Én emiatt a félelem miatt egy gyerekemet se altattam SOHA hason. Amint önállóan tudtak annyit mozogni, rögtön hasra fordultak és mindegyik úgy alszik...
Bár van légzésfigyelőnk is, én pánikolós féle vagyok...
3 gyerek
Szia!
Az én manóm 8 hetes. Nem tudom pontosan, de kb. 2-3 hetes kora óta csak hason alszik.. Apja egyszer úgy tette le és 4 órát aludt, amit addig soha! Megkérdeztem a gyerekorvost és azt mondta, hogy Angliában van olyan kórház, ahol az összes babát hasra fektetik,mert jobban fejlődik a csípőjük!
A bölcső halál oka ugye máig ismeretlen de szerintem több dolog együtt lehet az okozója..
A babáink csak tudják, mi a jó nekik,nem?
Egyébként, ha hátra teszem le Lucát, azonnal felébred. Még a babakocsiban tolerálja, de látszik rajta, hogy nem alszik olyan jót.
Ne aggódj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!