Ki szerint mennyi az "ideális súly" a gyerekvállalás előtt? Vagy ez nem számít igazán?
En 176 vagyok /pillanat 59kg,ket kilo ido oda mozog...
6. honapja probalkozunk a babaval,szerintem en normalisan nezek ki,nem mondhatni sovanynak sem....
szerintem nem a testsulyon van a hangsuly,marmint aki korosan sovany,vagy tul kover az termeszetesen nem jo,de a te sulyoddal szerintem egyaltalan nincs baj,mintahogy az ennyemmel sincs....
Sztem az számít, ha nagyon el van hízva vki. De azon kívül ne görcsölj rá, h minden tökéletes legyen. A baba méretei is el szoktak térni a normáltól, ill. te sem biztos, h ideális súlyban leszel terhesség alatt.
Én pl. 52 kilóval indultam (6kilóval voltam kevesebb a normálnál) 72-vel mentem szülni. Amikor mondtam, h 20kilót szedtem fel, nem hitték el. Nem látszott. Most szülés után 7 héttel 60kiló körül mozgok, de sokat "nyomnak" a melleim ebből :P
Elso vagyok :)
en tudom,hogy ezert "aggodsz",de hidd el,ezert nem kell a sullyoddal jatszani,hogy most fogyjal,vagy hizzal hozza,mert ugye az sem jo 5let...
tehat maradj ilyen amilyen most vagy,szerintem tenyleg szuper a sulyod,es ha egeszsegesen eszel,mozogsz is valamennyit,semmi problema nincs! :)
Ovukor kapjatok el egymast,es akkor meglesz a siker :)))
Miota probalkoztok?
Mar irtam,hogy mi a 6. honapja, elso baba lenne,es 22 vagyok :)
Nem tudom hogy mennyi az ideális vagy számít e,de én "kövéren" is rögtön terhes lettem!:)
170cm vagyok és 89kg lettem terhes. 12kg híztam összesen. 29éves voltam mikor fogant a lányom,és 30évesen szültem.
Ennyire nem kell patikamérlegre állítanod a súlyodat. A tiédhez képeset én pár kilóval több vagyok, kétszer estem elsőre teherbe (az más kérdés, hogy a második terhességem nem volt szerencsés kimenetelű - de ez nem a kilókon múlott).
És én is szeretnék 2013-ban szülni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!