Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Természetes, hogy 30 éves...

Természetes, hogy 30 éves nőnek nem mindig van peteérése? Ha az egyik hónapban nincs, lesz a következőben?

Figyelt kérdés
rólam van szó, ebben a hónapban úgy néz ki, nincsen peteérésem :(

2012. okt. 4. 07:13
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Néha előfordulhat, de rendszeresen nem normális.
2012. okt. 4. 07:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem is így van egy pár hónapig megjön 30 napra, majd kimarad vagy 50 napra (tehát egy ciklus elmarad) aztán megint megjön megint kimarad egy és így megy.

Nekem már van 2 gyerekem ráadásul nem is kellett sokat várni rájuk(fiam első éles hónapban sikerült a lányom 7 hónap után)

Úgyhogy teherbe lehet így is esni. Csak ez volt vele a gond hogy sose tudtam mikor van peteérésem a hőmet hiába mértem az semmi jellegzetességet nem mutatott (pedig a jelek szerint volt pém hiszen terhes lettem!) a hüvelyi nyálka többször is ovulációsnak tűnt egy cikluson belül és ovu fájdalmam pecsételésem meg néha volt néha nem.

Az volt a baj ezekkel a hosszú ciklusokkal még hogy a babáimat mindig az előző mensihez nézték (hiába is magyaráztam hogy nekem sose volt tankönyvi 28 napos ciklusom) és ahhoz képest meg mindig megriogattak hogy az elején 1. nem fejlődik jól 2. miért nincs már szívhang biztos ab.lesz a vége később pedig mérete egy két héttel kisebb mint kéne legyen

a végén pedig közel 2 hetes túlhordás (holott az én számításom szerint akkor volt PONT 40 hetes pl.)

Úgyhogy megszokthattam az ijesztgetést minden uh-n.

2012. okt. 4. 07:33
 3/8 anonim ***** válasza:
2 es vagyok azt nem írtam, most leszek 31 éves.
2012. okt. 4. 07:36
 4/8 A kérdező kommentje:

köszönöm.

amikor kimaradt neked, akkor jött meg 50 napra? bocsi, tehát normál esetben 30 napra, ha nem volt peteérésre utaló jel, akkor meg 50 napra?

2012. okt. 4. 07:43
 5/8 anonim ***** válasza:

Tehát ilyen ciklusaim voltak : a legrövidebb 30 nap, aztán innen felfelé 35-38-40-50-55. Ilyesmik. És a 45-50 napos ciklusra már azt mondják mindenhol hogy anovulatorikus ciklus azaz nem járt ovulációval (ezért sem lökődik le a nyálkahártya, tehát nincs vérzés). Aztán újra próbálkozik a szervezet hormonálisan és akkor egyszercsak megint lesz egy peteérés és azután már jön mensi is.

És nekem ezek váltogatták egymást.

Egyébként a második szülésem után még a pajzsmirigyemmel is gond lett (ami alapban okozója lehet cikluszavarnak, viszont nálam nem hiszem, hogy ez lett volna a fő baj mivel a terhesség előtt semmi baja se volt a pajzsmirigyemnek, tudom mert nézték nem egyszer).

Most rendesen szedem a pajzsmirigy gyógyszert jó a hormonszintem is mégis a mai nappal pl. 48.napomon vagyok és mensi sehol. és nem vagyok terhes.

2012. okt. 4. 08:12
 6/8 anonim ***** válasza:
ez így nagyon nem jó. már 35 nap felett nem ok. csináltass egy 3. napi hormonsort.
2012. okt. 4. 13:37
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod, 30-50 ciklusos válaszoló, bocsánat, hogy csak most írok, csak nem voltam internetközelben szolgáltató hiba miatt.

Én 46 napos ciklusokkal lettem állapots az első babával. Most jók a ciklusaim, de ebben a hónapban nincs peteérésem.

2012. okt. 7. 20:53
 8/8 A kérdező kommentje:
ja, és pajzsmirigy problémám nekem is van sajnos, (szedek is gyógyszert) de nekem sem a terhesség hozta ki.
2012. okt. 7. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!