Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab. nehezíti a választ...

Missed ab. nehezíti a választ erre: Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Kétszer már voltam, így tudom, hogy a meglévő tapasztalataim mellett a kérdéseim mégis tapasztalatlannak tűnnek:-)

4 hete volt missed ab.om, azóta még nem jött meg. Pé.m viszont már volt, két hete. Párommal azóta voltunk már együtt (az orvos engedélyével!), egyelőre védekezünk. Viszont épp pé.-kor vagy közvetlen utána, kb. 2 nappal kiszakadt a gumi és az összes kiskatona bennem landolt...

Mivel a műtét óta még szerintem nem működik a szervezetem úgy, mint rendesen, így eléggé el vagyok bizonytalanodva, vajon teherbe eshettem-e így...? Mert mint írtam, voltam már terhes többször is, és minden terhesség más és más, de a műtét miatt még kevesebb a fogódzóm.

Szerintetek eshettem teherbe, ha a fent említett aktus után 6 nappal a melleim ismét elkezdtek duzzadni, (és csak) a bal mellbimbóm nagyon érzékennyé vált? Valamint ébredés után kb. fél órával, az utóbbi napokban van egy nagyobb mennyiségű fehér folyásom, elég vízszerű, szagtalan, a színe normális. Aztán napközben ez a tünet nem tér vissza. Főleg ez utóbbi bizonytalanított el.:-/ Mert ez talán nem kimondott terhességi, sem PMS tünet... Szerintetek 6 nappal az együttlét után érezhető a beágyazódás? (ilyen korán én még nem tapasztaltam) Vagy egyszerűen csak a missed ab. hatására más PMS tüneteket produkálok? Nem tudom... A beágyazódás jeleit én kissé korainak érzem, de a műtét után négy héttel történő PMS-t is. (Bár tudom, ez előfordulhat)

Szeretném a véleményeteket, de elsősorban a tapasztalatotokat kérni. Köszönöm előre is:-)

2012. szept. 25. 07:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is lassan 1 hónapja volt missed ab-om.2 hét után együtt voltunk a párommal, mert annyira újra babát akartunk.Nekünk nem jött össze, szépen vasárnap meg is jött, 25 napra az eddigi 28 helyett.Most vérzésnél veszem csak észre, hogy jobb is, hogy nem lett egyből babó, mert van odabent minek tisztulnia.Egyébként tünetekről meg nekem aztán még a hányinger is megvolt, de az orvosom azt mondta, hogy ez a lassan ürülő Hcg miatt van és csináltam terhes tesztet is és a múlt héten még ott volt a 2. csík, szóval igaza volt.Persze lehet te szerencsésebben jársz, mint mi és nektek összejön, megmarad és egészségesen meg is születik:)Nekünk az október lett ezek után a reményhónapunk:)...Sok sikert!
2012. szept. 25. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!