Missed ab. nehezíti a választ erre: Lehetek terhes?
Kétszer már voltam, így tudom, hogy a meglévő tapasztalataim mellett a kérdéseim mégis tapasztalatlannak tűnnek:-)
4 hete volt missed ab.om, azóta még nem jött meg. Pé.m viszont már volt, két hete. Párommal azóta voltunk már együtt (az orvos engedélyével!), egyelőre védekezünk. Viszont épp pé.-kor vagy közvetlen utána, kb. 2 nappal kiszakadt a gumi és az összes kiskatona bennem landolt...
Mivel a műtét óta még szerintem nem működik a szervezetem úgy, mint rendesen, így eléggé el vagyok bizonytalanodva, vajon teherbe eshettem-e így...? Mert mint írtam, voltam már terhes többször is, és minden terhesség más és más, de a műtét miatt még kevesebb a fogódzóm.
Szerintetek eshettem teherbe, ha a fent említett aktus után 6 nappal a melleim ismét elkezdtek duzzadni, (és csak) a bal mellbimbóm nagyon érzékennyé vált? Valamint ébredés után kb. fél órával, az utóbbi napokban van egy nagyobb mennyiségű fehér folyásom, elég vízszerű, szagtalan, a színe normális. Aztán napközben ez a tünet nem tér vissza. Főleg ez utóbbi bizonytalanított el.:-/ Mert ez talán nem kimondott terhességi, sem PMS tünet... Szerintetek 6 nappal az együttlét után érezhető a beágyazódás? (ilyen korán én még nem tapasztaltam) Vagy egyszerűen csak a missed ab. hatására más PMS tüneteket produkálok? Nem tudom... A beágyazódás jeleit én kissé korainak érzem, de a műtét után négy héttel történő PMS-t is. (Bár tudom, ez előfordulhat)
Szeretném a véleményeteket, de elsősorban a tapasztalatotokat kérni. Köszönöm előre is:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!