Lehet-e terhes?
Lehet-e a barátnőm terhes?
Sziasztok,lenne egy kérdésem.
Tudom jól h furán hangzik de 15 éves vagyok és ma volt az első komolyabb pettingünk.. ez nálunk annyit takar h megujjaztam a barátnőőmet :) nem nyúltam a saját nemi szervemhez és nem is volt a kezemen semmi mind a 2-en ruhában voltunk és úgy nyúltam be neki és szerintem el is élvezett :D KÉRDÉS : LEHET TERHES A BARÁTNŐM ? légyszi kíméljenek az idióta hozzászólók én télleg nagyon félek és tudom h nem való mé nekünk a szex és nemis tervezzük-egyenlőre csak élvezzük egymás társaságát

az előző kérdésedre is válaszoltak már....
vagy mindenképp szeretnéd, ha még többen lehülyéznének?????

Azért jó tanácsként olvassatok utána egy kicsit a neten. Ha ennyire bizonytalanok vagytok akkor nem csak a szex de még a petting sem való nektek.
Nem nem lehet terhes a barátnőd mert ahhoz hímivarsejt kell, és ha a te péniszed nem ért a vaginájához akkor esélytelen a dolog.

GYerekek! A biosz órán erről mikor tanulunk? Szerintem már érdemes lenne általános 5-ik osztályba :(
Én akkor egy idióta hozzászóló vagyok drága, csak arra kérlek, mielőtt szexelni kezdenétek alaposan nézzetek utánna a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!