Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet-e a barátnőm terhes?

Lehet-e a barátnőm terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok,lenne egy kérdésem.

Tudom jól h furán hangzik de 15 éves vagyok és ma volt az első komolyabb pettingünk.. ez nálunk annyit takar h megujjaztam a barátnőőmet :) nem nyúltam a saját nemi szervemhez és nem is volt a kezemen semmi mind a 2-en ruhában voltunk és úgy nyúltam be neki és szerintem el is élvezett :D KÉRDÉS : LEHET TERHES A BARÁTNŐM ? légyszi kíméljenek az idióta hozzászólók én télleg nagyon félek és tudom h nem való mé nekünk a szex és nemis tervezzük-egyenlőre csak élvezzük egymás társaságát

2012. szept. 23. 21:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet terhes de ha ennyire parázol akkor minek a petting? kicsi vagy még hozzá.
2012. szept. 23. 21:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet,nyugi.
2012. szept. 23. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha az ujjadból jönnek a spermiumok. Ezt a legegyszerűbben úgy ellenőrizheted, ha egy tálca fölött húzogatod az ujjadat 5-10 percen keresztül.
2012. szept. 23. 21:36
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat..
2012. szept. 23. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Kedves 3.! Feldobtad az estémet! :)
2012. szept. 23. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Ennyitől nem. Akkor lehet terhes, ha :

-óvszer nélkül behatolsz a hüvelyébe

-ha ondós kézzel ujjazod meg

-ha ondós a péniszed és a hüvelyéhez érsz vele.

2012. szept. 23. 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:

3as...ú..ez fájt :D

De most komolyan, szerinted mitől lehet terhes egy nő? Nem hiszem el, nem tudom elhinni hogy semmi elképzelésed sincs. Kérlek írd le nekem te ezt hogy gondolod? Ha akarod akár privátban.Most ezt nem bukózásként mondom egyszerüen csak kíváncsi vagyok, ha eljuttatok odáig hogy tudjátok mi mire való, és próbálkoztok is, akkor ne lenne semmi fogalmad a dologról.

Hogy megnyugtassalak, ha nem kerülhetett semmilyen úton módon ondó a hüvelyébe akkor nem lesz terhes. És ha mégis került akkor is csak 25% esély van rá, főleg ha pont termékeny időszakban volt.

Nyugi nem leszel korán apuka;)

2012. szept. 24. 11:38
 8/8 anonim ***** válasza:

:D off

Közbe az jutott eszembe hogy az orgazmusnak sincs köze a dologhoz.Ha a nö megy el akkor nem lesz gyerek, ha a férfi ott már kérdéses főleg ha a nőben.Ugy kell elképzelni mint pl...A nöi org.a tavasz- a férfié meg a gólya:) Vagy akár fordítva, más szemszögből mert gólya nélkül nincs tavasz. _De egy gólya nem csinál tavaszt.Vagyis de..na jó belekavarodtam, megyek haza megbeszélem a férjemmel :D

2012. szept. 24. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!