Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nem érzem azt hogy terhes...

Ha nem érzem azt hogy terhes vagyok, akkor nem is vagyok az?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy azt szokták mondani,hogy az ember ezt megérzi!
2012. szept. 23. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Érzi a fenéket, csak kimarad a vérzése, és akkor rájön, hogy hoppá... aztán utólag már könnyű belemagyarázni minden hétköznapi, általános tünetbe, hogy "én tudtam, én tudtam...!".

Sokszor lehet olyanról hallani, hogy a nő egyszer csak elkezd szülni, és addig észre se vette, hogy terhes. Akkor az hogy lehet?!

Mikor egy életerős magzat elég rendesen oda-oda rúg. :)

2012. szept. 23. 18:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz. Sokan az elején még semmit nem éreznek.
2012. szept. 24. 08:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia. Nálam mindkét gyerkőcnél úgy volt, hogy azt éreztem hogy megint nem sikerült! Csalódottan vártam a nagy napot hogy megjöjjön. És egy két nap késés után is félve csináltam tesztet. sőt az első gyerkőcnél mielőtt terhes lettem ha egy fél napot késett már teszteltem, mikor valóban terhes lettem és nem jött meg, 4 napig csak halogattam hogy biztos csak késik. Mire leesett hogy lehet hogy kellene tesztet csinálni! A másodiknál meg pont mondtam a páromnak ha nem estem teherbe sűrgősen fogynom kéne mert összeszedtem magam az utóbbi időben. és pozi teszt lett belőle. Sokkal inkább jellemző hogy beképzelik a jeleket és aztán pont akkor lesz terhes ezért mondják hogy megérzik. szerintem sem lehet megérezni.
2012. szept. 25. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!