A párom tudta nélkül, hogyan essek teherbe?
Szia Kedves Kérdező!
Bocsi, de azt hiszem, ilyen gondolkodással Te nem vagy érett az anyaszerepre. Lehet hogy a párod inkább ettől ijedt meg. Szerintem a párod arra vár, hogy Te felnőj végre.
Nem kell különösebben sokat tudnunk a dolgaitok hátteréről, ha ilyen kérdést teszel fel, a lényeg már látszik.
Az egyetlen járható útnak én azt látom, hogy vársz, amíg rá tudod beszélni a párodat.
Bocs, nekem nagyon nem az jön le, hogy a férjed gyereket akar. Nekem az jön le, hogy NEM akar, csak hiteget téged hogy ne nyaggasd. Majd x év múlva, majd az esküvő után, majd ha....
Fogadd el, hogy (még???) nem akar gyereket.
Amúgy dolgozol? Ha mégis lelép a férjed, ami párszor azért megtörtént a történelemben már, akkor miből fogod eltartani a gyereket?
Nem a véleményemet kérdezted, le sem írom, megtették mások.
Ha már ennyire mélyen járunk, akkor írnék egy praktikát. Ha a gumi kiszúrását észrevenné, marad az, hogy bekamuzol valami védekezési formát, ami felett neked van hatalmad. Pesszárium pl. Na, azt aztán lehet szúrkálni.
Vagy még jobb. Ess teherbe mástól, és neveltesd fel a férjeddel. Na, hogy hangzik? Melyik a durvább? Ez, vagy az, hogy a tudta nélkül apát csinálsz belőle?
A kérdésedre válaszolva: sehogy ne ess teherbe.
Tartsd tiszteletben a párod kérését, esetleg beszélj vele, hogy te már nagyon-nagyon szeretnéd. Biztos találtok fair megoldást, amivel mindenki jól jár, de ne akard átverni azt, aki elméleti síkon életed párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!