Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párom tudta nélkül, hogyan...

A párom tudta nélkül, hogyan essek teherbe?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék már kisbabát, a párom meg azt mondta hogy még várjunk 3 évet. Anyagi háttér, és minden megvan ahhoz hogy be tudjunk vállalni egy kisbabát. Nagyon rossz, nagyon anya szeretnék már lenni. A párom azt mondta hogy ha becsúszna sem lenne gond, de konkrétan még nem akar belekezdeni próbálkozni. Tudtok valami olyan "házi praktikát" ajánlani amivel teherbe tudnék esni? 1 hónapja vagyunk házasok. Régen azt mondta hogy az esküvő után rögtön, akkor nem értem hogy miért változott a véleménye. Én 21 vagyok, párom meg 26. Mit tegyek?

2012. okt. 9. 16:01
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
92%
Akkor leszel felkészülve az anyaságra, ha nem gondolkozol azon, hogy hátbatámadd. A gyerek kettőtökről szól, nem csak magadról.
2012. okt. 9. 17:08
 12/35 Manka68 ***** válasza:
90%

Szia Kedves Kérdező!

Bocsi, de azt hiszem, ilyen gondolkodással Te nem vagy érett az anyaszerepre. Lehet hogy a párod inkább ettől ijedt meg. Szerintem a párod arra vár, hogy Te felnőj végre.

Nem kell különösebben sokat tudnunk a dolgaitok hátteréről, ha ilyen kérdést teszel fel, a lényeg már látszik.

Az egyetlen járható útnak én azt látom, hogy vársz, amíg rá tudod beszélni a párodat.

2012. okt. 9. 17:10
 13/35 anonim ***** válasza:
25%
jokérdés kiszállásos a dologegyüttlét? vagy hogy van?
2012. okt. 9. 17:16
 14/35 anonim ***** válasza:
61%
Hogyan védekeztek???
2012. okt. 9. 17:51
 15/35 anonim ***** válasza:
91%

Bocs, nekem nagyon nem az jön le, hogy a férjed gyereket akar. Nekem az jön le, hogy NEM akar, csak hiteget téged hogy ne nyaggasd. Majd x év múlva, majd az esküvő után, majd ha....

Fogadd el, hogy (még???) nem akar gyereket.

Amúgy dolgozol? Ha mégis lelép a férjed, ami párszor azért megtörtént a történelemben már, akkor miből fogod eltartani a gyereket?

2012. okt. 9. 17:59
 16/35 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem sehogy ne csináld. Nem véletlenül nem akar még apa lenni, megvan az oka. Nem biztos, hogy teljesen az, vagy csak az, amit neked mondott. Ez a "ha becsúszna nem lenne gond" sem biztos, hogy így van. Ha így lenne, akkor nem 3 évet akarna még várni az éles próbálkozással, hanem csak max pár hónapot. Ez csak ilyen "szöveg", amivel nyugtatgat téged. Számtalanszor olvastam már hasonló helyzetet, hogy mégis becsúszott a baba, de az apa nem akarta, és az abortusz mellett voksolt. Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy akkor a te férjed is biztosan el akarná vetetni, lehet, hogy jól sülne el a dolog, de nem biztos. Az a 3 év elég sok, nekem úgy tűnik, hogy most tényleg nem nagyon akar még apa lenni. Ne erőltesd, élvezzétek inkább addig is az életet, fiatalok vagytok még, nem maradsz le semmiről.
2012. okt. 9. 18:02
 17/35 anonim ***** válasza:
35%
Akik engem lepontoztak,azok komolyan gondoljak,hogy valaki hatamogott legyen valaki terhes...tenyleg szep dolog ez??hmm...
2012. okt. 9. 18:14
 18/35 anonim ***** válasza:
87%
Ne legyél terhes a férjed tudta nélkül és abba se legyél ennyire biztos, hogy nem megy tönkre a házasságotok. Ez az egyik legundorítóbb dolog, amit egy nő megtehet azzal, akit elvileg szeret. Ha megbeszéltétek, hogy majd később lesz baba, akkor tartsd tiszteletben ezt. Neked hogy esne fordított esetbe?
2012. okt. 9. 18:22
 19/35 anonim ***** válasza:
51%

Nem a véleményemet kérdezted, le sem írom, megtették mások.

Ha már ennyire mélyen járunk, akkor írnék egy praktikát. Ha a gumi kiszúrását észrevenné, marad az, hogy bekamuzol valami védekezési formát, ami felett neked van hatalmad. Pesszárium pl. Na, azt aztán lehet szúrkálni.

Vagy még jobb. Ess teherbe mástól, és neveltesd fel a férjeddel. Na, hogy hangzik? Melyik a durvább? Ez, vagy az, hogy a tudta nélkül apát csinálsz belőle?

2012. okt. 9. 20:49
 20/35 anonim ***** válasza:
59%

A kérdésedre válaszolva: sehogy ne ess teherbe.

Tartsd tiszteletben a párod kérését, esetleg beszélj vele, hogy te már nagyon-nagyon szeretnéd. Biztos találtok fair megoldást, amivel mindenki jól jár, de ne akard átverni azt, aki elméleti síkon életed párja.

2012. okt. 9. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!