A párom tudta nélkül, hogyan essek teherbe?
szimplán 1 évvel vagy idősebb mint én. hova sietteted az anyaságot? ráérsz még.
másrészt: ha kiderül, csúnya veszekedés lesz belőle és akár a házasságod is rámehet.
Amikor ilyet olvasok, olyan érzésem van, mintha a lelkem mélyén pislákoló mizogíniára egy kanna benzint öntenének. Egyszerűen elfog a hányinger; Ti nők mindenki sorsa fölött uralkodnátok, miközben elnyomásról szónokoltok.
A sors egyszer visszavág nagyon.
Én semmi olyat nem próbálnék amivel átverhetném a páromat. Viszont akkor egy ilyen köztes megoldás lehet, ha megszakítással védekeztek vagy naptári módszerrel. Főleg a megszakításos védekezéssel nagy az esélye, hogy teherbe essél de sokaknak addig nem jött a baba amíg ők nem akarták.
De ezt mindenképpen meg kell beszélni vele, hogy mi lenne ha nem védekznétek csak így és ha jönni akar a bab jöjjön ha nem akkor meg akkor fogtok "élesben próbálkozni ha már szeretnétek.
Teljesen megértelek, de szerintem ne tegyél semmit a párod háta mögött.
Szerencsére nálunk éppen én voltam, akit unszolni kellett, a párom akarta már azonnal, én meg féltem belevágni, de az első hónapban össze is jött...
De a sógornőmmel sajnos végigéltem/élem, hogy milyen ez a másik oldal, mert ő 29 évesen már nagyon szeretne, de már kb 10 éve, mivel már együtt vannak 15 éve. De a párja meg 33 évesen is tologatná a dolgot, pedig sokkal jobban állnak anyagilag, mint mondjuk mi amikor belevágtunk...sőt, sokkal jobban, mint sokak. Úgyhogy sok átsírt beszélgetésünk volt emiatt, főleg miután megszületett a pici lányunk, teljesen kilátástalannak látta a helyzetét, már a külön költözésen is elgondolkodott. De a párja belátta, hogy mennyire fontos neki a dolog, és most már próbálkoznak, remélem minél hamarabb sikerül is nekik!!!
Szóval a lényeg, hogy nagyon megronthatja a kapcsolatot, ha nem készül fel rá, vagy nem érett még meg a dologra, Te is a pici is rosszul járhat miatta, ha nem úgy áll a dolgokhoz, ahogy azt egyébként elvárnád, mivel még nem tart ott... De nyilván ezt te látod, hogy milyen apa lenne, habár csalóka lehet, mert annak ellenére, hogy az én férjem nagyon akarta, eleinte szinte nem is foglalkozott vele... :(
Egyébként meg milyen praktikára gondolnál, gumilyukasztás?! :)))
Szerintem beszéljétek meg, az többet ér szerintem, és nem kell azzal a tudattal élned, ha sikerül esetleg, hogy "átverted"
aztan par ev mulva az ilyenek sirnak a gyerektartasert!!!!
Tiszta szegyen,pedin en NO vagyok,de TE nem!!!!!!!Fereg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!