Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hogy birjátok ki, hogy ne...

Ti hogy birjátok ki, hogy ne csináljatok hamarabb tesztet?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy még hamar lenne és felesleges, mivel csak jövőhét végén kellene megcsinálnom a tesztet, de szivem szerint most is megcsinálnám. Nem birok várni. a 10 mlU/ml mikor mutatja ki? hamarabb ugye?
2012. okt. 6. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Biológiailag sem tartasz még ott, hogy egyáltalán terhes legyél, így nem tudná még ki sem mutatni a teszt csak a jelen állapotot, miszerint még nem vagy terhes.
2012. okt. 6. 17:40
 2/8 anonim ***** válasza:
az esetedben tényleg korai lenne :-) A kérdésedre a válaszom, hogy sehogyan sem! Én is minden szeretkezési naphoz a naptári dátum szerint hozzáadok 14 napot és akkor tesztelek. akkor már nekem kimutatta a terhességet a teszt.. De addig is legszívesebben naponta csinálnék tesztet. Én olyan durva eset vagyok, hogy a múlt hónapban csupán 8 tesztet csináltam meg, mert nem akartam elfogadni, hogy negatív. A mostani hónap miatt már vettem 3 tesztet, de még van 2 hetem tesztelni ugyebár... kész idegörlő :-)
2012. okt. 6. 18:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezzel sokáig Én is így voltam...sajnos ahogy teltek a sikertelen hónapok...valahogy elmaradt a vágy a tesztelés után!
2012. okt. 6. 18:40
 4/8 A kérdező kommentje:
én is félek tőle, hogy újból negativ lesz, de mivel pont ovulációmkor voltunk együtt igy nem birom kivárni.
2012. okt. 6. 18:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Kérdező! Egy cipőben járunk, mintha magamat olvasnám! Mi is pont ovu napján tudtunk együtt lenni, illetve előtte négy nappal. Jövő hét vasárnap remélem, együtt örülünk! :)

De kitartás, még korai... Én is tűkön ülök, de hidd el, jobb a türelem, mintha szórnád a pénzt a tesztekre, hiszen ha baba lesz, akkor a testünk egyértelmű jelzést fog küldeni. :) Ne stesszelj, fő a nyugalom!

2012. okt. 6. 19:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is tűkön ülök :)))) Nem várom jövöhét végére!
2012. okt. 7. 09:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi is szeretnénk már nagyon a kistesót, és igyekszünk pozitívan hozzáállni a dologhoz: sikerülnie kel, mert peteéréskor nagyon szerettük ám egymást. :)

A legrosszabb ebben a várakozásban az, hogy nem tudja az ember, hogy mi a helyzet.

2012. okt. 9. 10:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Veruca, mi is peteéréskor voltunk együtt, mi is szeretnénk már babát, de nagyon nehezen mennek ezek a "tétlen" napok. Nagyon drukkolok nektek :)
2012. okt. 9. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!