Hogy bírjátok feldolgozni azt hogy körülötettek mindenki babásodik csak Ti nem?
Mi 3,5 évig próbálkoztunk sikertelenül.
Nekem is sorra szültek a barátnőim, a nálam fiatalabb unokatesómnak 3 gyerkőce volt már, mire én terhes lettem.
Érdekes, ez annyira nem viselt meg, sokat segítettm mindegyikünknek, vásárolni stb.
A kaput az tette be, amikor a legjobb barátnőm abbahagyta a gyógyszert, és azonnal teherbe esett úgy, hogy a fiú vidéken dolgozott, vagyis csak hétvégente tudtak együtt lenni...
Aztán rászántam magam, elmentem egy meddőségi klnikára, szerencsére nagyon jó kezekbe kerültem, a kisfiam decemberben lesz 3 éves.
Fel a fejjel, spotolj, kézműveskedj, utazzatok a pároddal, előbb-utóbb sikerülni fog!
Nehéz ügy... hasonló cipőben járok! :( Mostanában mindig elémkeverednek a terhes nők és bevallom olyan irigy vagyok, hogy csuda. Ez a 4-dik hónap, hogy próbálkozunk, tehát még nem egy nagy idő, de már én is úgy szeretném, ha babás lennék. Ráadásul koromból adódóan mindig kérdezgetik, hogy "Na? Mikor jön a baba?" Basszz... :((
A lényeg az, hogy lény kitartó, próbáld pozitívan nézni a dolgokat és higgy abban, hogy hamarosan kopogtat a gólya! :) Ti mióta próbálkoztok?
valami oka csak kell legyen,hogy nem jön a baba.
Nem vagytok megfelelő szülőpár,nem jó helyen akarjátok a gyereket felnevelni,nem nyugodt körülmények között "akarjátok elkészíteni",legutolsó sorban említeném meg csak a betegséget.
Egyáltalán nem sértegetni akarlak evvel amit írtam,hanem a körülöttem,körülöttünk levő példákból merítettem.van hogy Pirikének Petivel nem lesz gyereke,de Pirikének Jóskával egy egész napközire való sikerül és Petinek is Sárival.
Van még az is mikor,ne görcsölj rá,mondják,igen el kell lazulni,nem úgy szeretkezni,hogy most azonnal mert gyereket akarok,hanem,amikor megkívánjátok egymást,átadjátok magatokat,érted amit mondani akarok...
Az én tanulságom meg az,hogy hosszú ideig anyósnál laktunk és már jó pár hónap babaprojekten voltunk túl mikor sorra negatív teszt és hirtelen megjön...aztán kaptunk egy lakást,szinte azonnal megfogant.Más lakás,nyugodt környezet,más hangulat és a csoda jött.
Érdekes ez a dolog ám nagyon,ez egy társasház,de eddig akik beköltöztek,mind állapotosok lettek,babák születnek sorra és sorra esnek teherbe a nők,nem viccelek.Az előttem lakók már a Czeizel professzornál is jártak és az is lelombozta őket,2 hónappal miután beköltöztek megfogant a baba,azóta már a harmadikat várják.
Amit akarok mondani,hogy valami változtatásra van szükségetek.
jól írtál utolsó, nagyon tetszett.
nekem addig nem jött, amíg hőmérőztem és stresszeltem.
utána abbahagytam a hőmérőzést és rákövetkező hónapban terhes lettem. Nem vártam, mert épp az esküvőmet szerveztem és úgy gondoltam, hogy akkor majd esküvő után szeptembertől ismét babaprojekt. Se hőmérő, se "kötelező" sex, és tessék. Nagyon függ a lelki állapottól, ezt észrevettem.
Első vagyok.
15 hónap után én azért kérnék egy spermiogramot meg magamnak 3. és 21. napi hormonvérvételt, hogy a könnyebben orvosolható problémákat kiszűrjük....
Ha már túl vagytok rajta, akkor nem mondtam semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!