Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Úgy érzem, nem tudom feldolgoz...

Úgy érzem, nem tudom feldolgozni, hogy éveken át "meddő" voltam. Kihez, milyen szakemberhez fordulhatnék segítségért?

Figyelt kérdés
Azóta van egy kislányom, lassan aktuális lesz a második baba, de továbbra is sokat szorongok, hogy én nem tudtam, és nem fogok tudni könnyen teherbeesni :((( Járt valaki hasonló cipőben? Azon már túl vagyok, hogy magam próbáljak magamnak segíteni.
2011. nov. 22. 12:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy magadon már nem tudsz segíteni (hiába van már egy lányod), akkor legalább már eljutottál arra a szintre, hogy kéne segítség. Én elmennék pszichológushoz. Itthon még nem "divat", de ha szükségét érzed a segítségnek akkor nem várnék.
2011. nov. 22. 12:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is elmennék pszichológushoz.

Viszont. Nekem elsőre kemény vajúdással egybekötött szülésem volt, és nagyon féltem, hogy a második is ilyen lesz. Előre aggódtam, meg olvastam a "szakirodalmat", mikor milyen levegővétel stb.? Nagyon féltem a szülőszobán is, erre kb. 3 óra alatt nagyon szép lefolyással megszültem. Én meg előtte totál rá voltam pörögve, hogy te jó ég, mi lesz , ha....?

Tanulság: Nem érdemes előre "agyalni" dolgokon, mert ahogy az élet rossz , úgy jó meglepetéseket is tud ám hozni!! :))

2011. nov. 22. 12:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Én kineziológushoz járok, bizonyos időközönként.

Jártam pszichológushoz is, nagyon jó volt, de lassú. Kinez gyorsabb.

Csak arra kérlek, bárkihez is mész, informáld le, ki kivel hogy volt megelégedve. Vannak bénák, persze, mint mindenhol, de ez tényleg annyira mély dolog, hogy nem akarom, hogy még jobban sérülj.

Másnak pedig nem kell tudnia.

Hetekig tiszta dili voltam, nem akartam felhívni, én akartam megoldani a problémát. Aztán nem bírtam tovább, felhívtam, 5 perc 3 másodperc telefon alatt megmondtam, hogy mi a bajom, ő mondta, mit csináljak, és már akkor sokkal jobban éreztem magam.

2011. nov. 22. 16:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Én is pont a kinezre gondoltam! Csak eddig szkeptikus voltam, de megpróbálom, köszönöm! Hasonló volt a problémád?

Pszichológushoz már jártam más ügyben, sokat segített, de most valahogy nem érzem úgy, hogy szeretném, de azért még azon is gondolkozom.

2011. nov. 22. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!