Akik okt.8-13 között nem várjuk, ti hogy vagytok? Hogy bírjátok? Mik a tüneteitek?
Szia:) Én 10-re nem várom. Nekem is néha szurkál a hasam, meg a bal petefészkem környékén, illetve két napja mensiszerű, de elég halvány görcseim vannak azok is kb négyszer ötször egy nap.. Csak hát én utrogestan szedek már egy hete úgyhogy semmi tüntet nem tudok így a babának betudni:) Mindegy nekem most a fő a biztonság, hogyha sikerül meg tudjon maradni. Én leghamarabb vasárnap de inkább hétfőn tesztelek. Addig ki kell bírnom:D
Kedves kérdező, akkor te hányadik dpo n vagy? Mikor volt ovud? Szoktál barnázni menzi előtt?
Nagyon szurkolok neked! Meg mindenkinek, aki ekkora nem várja.
Réka
Én 12.-ére nem várom.
Szinte folyamos mindjárt megjön érzés pé utáni 3-4 naptól. Hol erősebben hol gyengébben érzem, de szinte folyamatosan.Nekem ilyen nem szokott lenni csak akkor kezdek el görcsölni mikor már élénk piros a vérzésem.
Másik tünet az éhség folyton éhes vagyok!
Ja és hasamnál szoros nacikat nehezen viselem magamon mihelyt lehet átöltözöm eddig ez sem volt rám jellemző.
Reménykedem!
Bár csak pé előtt 1x voltunk együtt, 1 nappal előtte de a kisfiam is így fogant hogy csak egyszer akcióztunk a termékeny időszakban.
Most lányra gyúrtunk :)
Tesztelni majd csak 1 hét késés után akarok.
Sziasztok!
nekem 10-re nem kellene megjönnie. Pé-m 25-26-án volt, azóta minden áldott nap gyengén, de görcsölök, a melleim iszonyúan fájnak , érzékenyek, ( de nekem mensi előtt mindig ez volt ), mást nagyon nem érzek. Szeretnék már tesztelni, de nem tudom mikor csináljam meg az elsőt!! Lehet hogy 8-án már kimutatna valamit?
Ha sikerült a napokban volt a beágyazódás és én mit álmodtam hogy a cicimből folyik a tej csak kíváncsiságból megnéztem a neten mit jelent és azt találtam:tejtől duzzadó mellek: terhesség :)
Remélem igazat mondanak az álmok.
Ti hogy vagytok?
Ja az vagyok aki 12.-ére nem várja
Én 10-re nem várom. Most vagyok a 12.dpo-n. Ma teszteltem, de csak egy vonalka volt:( Hátha korán teszteltem. Múltkor a nemvárt napján volt elég halvány, de már látható csíkom. Még azért bízom benne. Kedden tesztelek újra.
a hőmérőzés meg tényleg nagyon hasznos, csak jól kell tudni csinálni, és akkor semmi szükség ovulációs tesztre...:)
Majd írjátok, hogy kivel mi van:)
Réka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!