Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek is hasonló tüneteitek...

Lilchan kérdése:

Nektek is hasonló tüneteitek voltak?

Figyelt kérdés

Kb. egy hete szédülök, néha fáj a fejem, érzékenyek a melleim, székrekedésem van és elég sokszor van hányingerem.

Lehetek terhes? 5 nap múlva kellene megjönnie.

2012. aug. 2. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem csak a mellem fájt, de semmi más tünetem nem volt, meg is lepődtem a pozitív teszt láttán, pedig próbálkoztunk. Szerintem még korai lenne ennyi "tünet", de nagyon nagyon drukkolok! (Feltéve, ha szeretnél babát)
2012. aug. 2. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Az elmaradt menzesz előtt nem lehetnek a terhességtől tüneteid, mert még nem termel hcg-t a szervezeted, ami a tüneteket okozná. Ezeket a tüneteket csak bemagyarázod, mert nagyon szeretnéd. Nincs értelme így becsapnod magad.
2012. aug. 2. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Sok nő megérzi a dolgokat, mások nem. Olyanok is vannak, akik annyira szertnék a babát, hogy produkálják a tüneteket. Sajna én is ehez a táborhoz tartozom. Már az előző ciklusban is megfogadtam, hogy nem figyelek a jelekre, de ez kivitelezhetetlen. A nemvárt előtt pár nappal már tudsz 10-es teszttel tesztelni, ha nem bírod ki. Én nem fogom:)
2012. aug. 3. 08:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Mensi elött 5 nappal nem valószínű, hogy ezek terhességi tünetek. Nekem mensi elött 4 nappal érzékenyek voltak a melleim és ennyi. Se hányinger se semmi ilyesmi. Mensi elött 3nappal pozi teszt!
2012. aug. 3. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!