Akik okt.8-13 között nem várjuk, ti hogy vagytok? Hogy bírjátok? Mik a tüneteitek?
Figyelt kérdés
nekem szept 12-én indult a ciklusom, eddig sok szúrkálás volt az alhastájon, de nem sok minden más,ami egyértelmű tünet lehetne, ma barnázgatásom van...lehet kicsit korábban kezdek mensizni...nálatok mi a helyzet? valaki kacérkodik a hétvégi teszteléssel?2012. okt. 4. 15:08
11/15 anonim válasza:
Lányok ma olyan dühkitörésem volt hogy nem ismertem magamra Csak annyi volt az egész hogy a párom bármit mondott én azt éreztem hogy kötekedni akar elborult az agyam, egyébként egy birka türelmű ember vagyok nem tudom mi történik velem úgy éreztem felrobbanok, aztán hirtelen bőgni kezdtem de nem tudtam megmondani miért sírok. Nektek is ingerlékenyebbek vagytok?
12/15 A kérdező kommentje:
nekem megjött..és attól tartok valami komolyabb gondok is vannak nálam...nektek nagyon szorítok!!!!!!
2012. okt. 8. 07:51
14/15 anonim válasza:
Gratulálok!
Én vagyok aki 12-ére nem várta még nem jött meg tüneteim megvannak émelygés sokat eszem sokszor megyek pisilni és a mindjárt megjön érzés bár egyre gyengébbek vagy csak már megszoktam nem tudom, de még nem tesztelem csütörtökre tervezem ha addig nem látogat meg a mikulás
15/15 anonim válasza:
Sziasztok Nembírtam ki csütörtökig megcsináltam és + :)
Csak vigyorgok mint a tejbetök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!