Már megint nem sikerült. Ti, hogy bírjátok hónapról-hónapra? Nekünk már lassan másfél éve nem sikerül. Olyan bíztató volt a görbém, de ma reggelre leesett a hőm, így már biztosan meg fog jönni.
Szia!
Én van hogy jobban bírom, akkor a párom borul ki, van hogy ő az erősebb, és én bőgök. Szóval kiegészítjük egymást, remélem nem lesz olyan hogy egyszerre omlunk össze, mert így még mindig kihúztuk egymást...
Mi is már több mint egy évnél tartunk, most kezdődnek a vizsgálatok, eddig nem állunk valami fényesen, úgy néz ki pm-alulműködésem van.
Nekünk annyival rosszabb azt hiszem, hogy környezetünkbe mindenki babázik, vagy fog hamarosan, vagy már másodikat tervezi, mi meg még az első csöppségért küzdünk. :( Nekem nem is az a legrosszabb mikor megjön, hanem mikor ismerős anyukák nekem panaszkodnak milyen nehéz a gyerekkel, és hogy örüljek hogy nincs...
Tartsa benned az az erőt, hogy már van két kislányod! Te már kétszer is megtapasztalhattad azt, amiről sokan csak álmodunk. Nameg már ott a bizonyíték hogy nincs akkora nagy gond, biztos hamarosan érkezik a harmadik babó is.
Menj utána a dolgoknak, ne hagyd a dokidra, én már ezzel sokszor megjártam.
Mielőbbi babásodást! :)
Köszönöm mindenkinek:)
Kedves negyedik válaszoló! Nagyon betartom a diétát és a mozgást is. Fogytam 8 kg-ot is. Eddig még nem nagyon volt peteérésem sem, csak az utóbbi három hónapban. Az orvosom szerint nagyon jól csinálom. Szerinte még kell idő, hogy jöjjön a babó. Csak én nagyon vágyom már rá, ezért keseredek el minden hónapban...
Kedves Utolsó!
Köszönöm, hogy válaszoltál. Természetesen a meglévő kettővel foglalkozom, de azért ezen kívül mással is. Többek között, hogy nagyon vágyunk egy kisbabára, szerintem ez nem olyan nagy bűn...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!