Kislányom (másfél éves) leesett az ágyról, ugye nem lesz baja?
...persze pont fejre...láttam,hogy esni fog,de már nem bírtam megfogni.Még most is remeg mindenem.Légyszí nyugtassatok meg,hogy nem lesz baja.Azóta megnyugodott,sőt már el is aludt!!Tettem rá vizes ruhát,de úgy láttam már kicsit be is lilult.:(
Esett már le a gyereketek valahonnan?
Köszönöm!
Ha bármi történt is azon a vizes ruha semmit sem segít max a lila púpra jó, hogy kevésbé fájjon.
Egyébként nem vagyunk jósok, nem lehet előre megmondani, hogy történt-e valami maradandó. Szerintem holnap nézesd meg dokival, mert hosszú távon akármi megjelenhet ennek következtében, úgyis, hogy most semmi nem látszik belőle.
16:40
Azért egy ágyról leesés nem hiszem, hogy koponyatörést okozna. Gondolom nem kőre esett hanem max parkettára ha nem szőnyegre. Ennyi erővel mi rohanhatnánk röntgenre hetente.
Nem írtam egy szóval se,hogy púp lett rajta,csak,hogy picit belilult a helye.Egyébként parkettára esett,és nem kőre....
Dokinőt hívtam azt mondta figyeljem,nem szédül-e,hányás...
Remélem nem lesz gond,gondolom ha lenne nem aludna ilyen jóízűen!!
A nyugtató szavakat nagyon köszönöm Nektek!!
magamból indulok ki!
ha a 1,5 évesem leesne az ágyról és annyira aggódnék, hogy kiírok egy kérdést, leszaladnék vele az ügyeletre!
babám többször is esett le az ágyról, de nem a fejére, azért az veszélyes, még a nyaka is sérülhet :( ráadásul még kisebb volt akkor, 10-11 hónapos korában esett le, akkor ugye nem az ágyon ugrálástól, csak laposkúszásban nem sikerült a lemászás. szóval én aggódnék ezek miatt :S
6 hónaposan esett le az ágyról, pont alatta volt a polifoam szőnyeg (azalatt szőnyeg, parketta), de én is megijedtem, főleg, hogy fél méterre voltam tőle, de nem értem el.
Ez előfordul. (Akkor én is zaklatott voltam, úgyhogy megértelek).
Megtettél mindent, felhívtad az orvost, figyelted/figyeled, de tényleg erősek gyerekek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!