S. O. S! A 10 honapos kislanyom leesett az agyrol mire figyeljek?
Par napig lesz egy pup a fejen, ne nagyon fesulgesd vagy simogasd.
Amugy ha utanna maganal volt, nem szedelgett es nem hanyt akkor nincs semmi gond, ne aggodj.
Engem most lehet, hogy lepontoz a sok megértő anyuka, de azt írod már többször is leesett a 10 hónapos kislányod. Szóval szerintem akkor azért csak tenni kéne valamilyen biztonsági intézkedéseket, hogy ez többet ne forduljon elő. Ok, hogy most épp nem lett semmi baja ha szerencséje van, de azért jobban oda kellene figyelned, ha rendszeresen leesik!
Egyébként én is rögtön elvinném, biztos ami biztos. Mit csinálsz, ha éjszaka közepén kezd el hányni, meg bevérezni az orra, akkor hova rohansz vele?
Szerintem az sem "kifogás", hogy nem ismered a nyelvet, ha ilyen történik, akkor én kézzel-lábbal elmutogatom, hogy mi történt!
Remélem semmi komoly baja nem történk a babádnak! Vigyázz rá egy kicsit jobban!
már nem fog vérezni az orra, az koponyaalapi törés esetén vérzik, de rögtön. ha ma vérzik, az már nem az eséstől van!
agyrázkódás tünetei: hányás, fejfájás, gyereknél furcsa, magas hangú szűnni nem akaró sírás, szédülés, dülöngélés, kettőslátás (pl. mellényúl dolgoknak).
az én lányomat is benntartották, tök fölöslegesen egyébként, 2 nap alatt összesen 5 alkalommal nézett ránk a nővér, amikor kaját hozott, és 2x vizitnél a doki, aki meghúzkodta a végtagjait. pedig fejre esett az enyém is... úgy kellett kikönyörögnöm egy koponya-röntgent, legalább azt tudjuk, hogy nem repedt meg a kis kobakja. na erről ennyit.
ha furcsán viselkedik, vidd el, és legfeljebb lerajzolod, elmutogatod, hogy mi történt, meg fogják érteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!